Četiri prijestolnice zapadne Europe

ZAGREB - Vožnja brodićima niz Seinu, šetnja ulicama i bulevarima, pogled s Eiffelova tornja i slatki deserti u malenim slastičarnicama odlične su kulise za nezaboravne trenutke u Parizu. Već prva šetnja ulicama Pariza, koji mnogi nazivaju najljepšim gradom na svijetu, otkrit će vam kako Parižani istinski uživaju u životu.



Otkrijte svoj grad



Na spomen Londona ljudi obično pomisle na neku od londonskih arhitektonskih ikona - Houses of Parliament, Tower Bridge, Buckinghamsku palaču ili zvono Big Ben. Neki pak pomisle na rijeku Temzu, koja protječe gradom, dok drugi odmah pomisle na bogat noćni život u brojnim barovima, klubovima i pubovima, ili na poznatu londonsku modu i londonski Fashion Week, ili na londonsku maglu... Otkrijte grad o kojem gotovo svi razmišljaju na ovaj ili onaj način - zapravo, otkrijte svoj Londom.



 
London Grad koji ćete zavoljeti bilo da uživate u šopingu,  volite se dobro provesti ili pak najradije razgledate povijesne spomenike

 
Amsterdam Savršena kozmopolitska atmosfera, opušteni i ljubazni domaćini i mnogo toga što vrijedi vidjeti aduti su toga grada
 
Pariz U glavnom gradu Francuske možete  naučiti kako se istinski  uživa u životu, a ako ste romantični,  on je idealna destinacija za vas


Smještena na sjeverozapadu Europe, Belgija je potpuno različita od zemalja koje ju okružuju; liberalna i vedra, privlači pozornost brojnih intelektualaca, političara, ali i umjetnika.



Upoznajte njezin glavni grad - Bruxelles, kozmopolitski grad u kojem zanimljiva kombinacija francuskih, njemačkih i engleskih utjecaja stvara posebnu atmosferu, a činjenica da se u njemu nalaze sjedišta Europske Unije i NATO-a donosi mu nadimak glavnoga grada Europe.



Amsterdamski puzzle



Nizozemska prijestolnica, Amsterdam, slavna je po karakterističnoj arhitekturi, biciklima i kanalima, a ležeran, ugodan, kozmopolitski ugođaj stvaraju njegovi stanovnici koji s veseljem i opušteno dočekuju turiste. Povijesne građevine, brojne suvenirnice s tipično nizozemskim proizvodima, mostovi, bicikli, neprekidni muving i jako dobar shopping - sve to zajedno čini šarmantan i šareni amsterdamski puzzle.



Sve čari četiri prijestolnice možete upoznati od 4. do 13. kolovoza, a prijevoz autobusom, smještaj u hotelima 2* i 3* uz 9 noćenja s doručkom možete dobiti već za 6290 kuna.

(info: adriatica.net)



JL
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. svibanj 2024 16:23