PUN POGODAK ŠVEDSKOG MODNOG LANCA

Pun pogodak modnog lanca: Kolekcija Anne dello Russo za H&M u pola sata razgrabljena

Kolekcija Anne dello Russo za švedski high street lanac dućana H&M puštena je jučer u prodaju diljem svijeta.

Urednica mode u japanskom Vogueu lansirala je niz accessorizea poput narukvica, ogrlica, naočala za sunce i cipela. Njena ultraglamurozna kolekcija počela se jučer prodavati i u H&M-u u šoping-centru Cvjetni točno u 9 sati ujutro. I pola sata kasnije bila potpuno razgrabljena.

Sve ljubiteljice mode koje su zakasnile bile su i više nego razočarane. Iako su cijene, primjrice visokih čizama dosezale i dvije tisuće kuna, a ogrlica 699 kuna, nastala je prava pravcata jagma. Simpatične sestre Mima i Dragana Jaranaz stigle su u 11.30 sati i ostale - kratkih rukava.

- Htjela sam kupiti zlatne, kožne čizmice po cijeni od 1299 kuna, ali više nije bilo mog broja - rekla je Mima, dok je njena sestra razgledavala torbice. Na kraju su iz dućana izišle praznih ruku, dok su iza njih prodavačice rastavljale prazne police u kutku predviđenom za ekskluzivnu kolekciju.

Više je sreće imala mlada Jasna Rausavljević koja je kupila svjetlucavu narukvicu u obliku zmije koju je priželjkivala. Zanimljivo je da većina jučerašnjih posjetiteljica u H&M-u nije zapravo znala tko je Anna dello Russo, ali su svejedno bile zaintrigirane i došle nešto kupiti. Još jedan dokaz da Hrvatice obožavaju trendove i modu krizi usprkos.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 06:53