STROGA PRAVILA

PRINCEZA KATE NE SMIJE VIŠE NOSITI KRATKE SUKNJICE Kraljica joj naredila da promijeni garderobu!

 Sipa

Oprostite se od Kate Middleton kakvu ste poznavali. Mlada princeza mora se uputiti na hitan i temeljit makeover, po nalogu kraljice Elizabete II.

Kate je naime dobila naredbu da prestane s isticanjem svojih vitkih nogu, i da se prilagodi novoj tituli tako što će svoje suknje produžiti. Koljena joj, ukratko, moraju biti prekrivena.

Sve one divne haljine i suknje koje su joj tako lijepo stajale, morat će izvaditi van iz ormara i poslati na neku drugu adresu, vjerojatno u neki Crveni križ, ili neku drugu humanitarnu ustanovu.

Nekome će tako u ruke doći divni komadi odjeće, s potpisom najrenomiranijih svjetskih dizajnera, i odjeća koja je rađena baš za princezu a koju su dizajnirali Alexandra McQueena i Alice Temperley.

Kako bi Kateina odjeća bila što prilagođenija dvorkom izričaju, kraljica je zamislila i naložila da princezin stilist ubuduće bude baš kraljičina osobna dizajnerica, Angela Kelly.

Kelly je već prionula na posao, i probire po velikoj kolekciji kraljičinog nakita kako bi izabrala posebne komade kojima će se Kate morati okititi. Tako će se umanjiti rizik od neprimjerenih izreza oko vrata, koje je kraljica također detektirala.

Osobna frizerka princeze, Amanda Cook, također je trenutačno na ubrzanom tečaju gdje uči kako pravilno postaviti tijaru na glavu, te kako frizure prilagoditi tijarama.

Sve u svemu, mlada i prpošna Kate Middleton zalazi u svoju novu fazu. Kako će to izgledati, vidjet ćemo vrlo brzo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 22:46