NEOBIČAN PAR

POTRESNA PRIČA: MORALI SU OBOJE PROMIJENITI SPOL DA BI SE PRONAŠLI Sada žele djecu - od njezine sperme i njegovih jajašaca

 Facebook

Jasmine Merino i njezin dečko Ryan Said izgledaju kao sasvim običan par koji se jednog dana planira vjenčati i imati djecu.

No, oni su sve samo ne obični.

Naime Ryan (24) sad već četiri godine živi kao muškarac, a Jasmine (18) počela se pretvarati u ženu prije dvije godine.

I iako nisu prošli kroz potpunu operaciju spola, kažu kako je njihov seksualni život sjajan i kako se uče prilagođavati jedno drugom.









- Naša veza je savršena jer oboje znamo kako je biti i muško i žensko. Potpuno se razumijemo i znamo što hoćemo. Drago mi je što je i Ryan transseksualac jer kad mi je teško, on me razumije. On je jedina osoba na koju mogu računati jer zna kroz što prolazim.

No, ovaj se par susreo s mnogim izazovima prije nego su zajedno pronašli sreću.

- Odrastanje je bilo mučno. Nisam znao tko sam, samo sam znao da nešto ne štima. Moji roditelji su me forsirali da budem prava djevojčica, a ja sam uvijek odijevao mušku odjeću. Kada sam im priznao kako se osjećam, nisu to dobro prihvatili. Rekli su mi kako sam za njih sramota. Vodili su me kod psihijatara i terapeuta i mislili da sam bolestan - kazao je Ryan iz Ontarija u Kanadi.









Jasmine iz Kalifornije prošla je kroz sličnu situaciju dok je odrastala.

- Oduvijek sam se voljela igrati s barbikama i muške me stvari nisu zanimale. Znala sam da moram biti djevojčica još otkad sam išla u vrtić. Sa 16 godina sjećam se da sam se družila s jednom transseksualnom djevojkom i htjela sam biti poput nje. Jednom sam razgovarala sa suprugom mog brata i kazala mi je da budem ono što želim i da ne marim što drugi kažu. Odvela me u kupovinu i kazala mi da odjenem žensku odjeću. Otišla sam tako odjevena u školu i svidjelo mi se.









Par se upoznao putem Instagrama i prvo su razgovarali preko Skypea, a nakon mjesec dana susreli su se i uživo.

- Prva mi je poslala poruku i nije mi se svidjela jer mi je sličila na neku umišljenu djevojku, no htio sam joj dati priliku. Nastavili smo pričati, a onda sam shvatio da je to najslađa djevojka s kojom sam ikad razgovarao. Otad nisam prestao buljiti u nju - ispričao je Ryan.









I Jasmine i Ryan uzimaju hormone koji im pomažu u transformaciji u tijelo koje su oduvijek željeli imati.

- Ja sam na testosteronu i svaka dva tjedna primam injekciju. Kada mi je počela rasti brada bio sam tako sretan, nisam je htio nikad obrijati - kazao je Ryan, a Jasmine se priključila: - Trebala su mi dva mjeseca da mi narastu grudi - ne potpuno, no kada su se malo počele nazirati bila sam presretna. Puno mi muškaraca šalje poruke i udvara mi se otkako sam promijenila spol. Ryan se ponekad uzruja, no ja mu kažem da on nije kao drugi muškarci i da me jedino on usrećuje.









Jasmine i Ryan planiraju brak u budućnosti, a voljeli bi imati i djecu - uz pomoć njezine sperme i njegovih jajašaca.

- Moramo na još nekoliko operacija prije nego budemo imali djecu - kazala je Jasmine, a Ryan je dodao: - Želim samo reći svima koji prolaze kroz ono kroz što smo mi prošli da ne odustaju i da razgovaraju s nekim tko će ih razumjeti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 21:05