MUŠKA RUKA NJOJ NE TREBA

Nikolina je nakon rastave morala s djecom iseliti iz obiteljske kuće: 'Digla sam kredit za kućicu i sve preuredila sama, gletam, betoniram i štemam'

 
 evarazdin

Nakon razvoda, Nikolina se morala odseliti iz kuće u kojoj je živjela sa svojim tadašnjim suprugom i s dvoje djece je krenula iznova. Bez novaca, ali s puno hrabrosti i odlučnosti sama je podigla kredit i kupila staru kuću u Maruševcu koju je iz temelja trebalo preurediti, piše portal evarazdin.

Svojih zadnjih 3500 kuna ušteđevine potrošila je u nacrt kuće koja nije bila legalizirana, a nakon što je dobila kredit više nije imala novaca za majstore te je u uređivanje krenula sama.

- Sama sam gletala i žbukala zidove, ljepila pločice, bojala sve zidove, betonirala, štemala stepenice i kopala grabe za cijevi, dok su mi fasadu i krov radili majstori jer to nisam mogla sama - ispričala je Nikolina i dodala kako su joj se ljudi čak i smijali.

evarazdin

Muška ruka njoj ne treba.

- Morala sam sve sama jer inače ne bi imala ništa. Otkako sam kupila kuću prije par godina stalno je preuređujem i evo zadnje što sam napravila je nalijepila pločice vani na stepenicama - govori Nikolina uz poruku svim ženama koje su prošle isto da im se svijet ne smije srušiti ako ostanu same.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 21:15