MALE TAJNE

'NIKAD NISAM OVAKO DOBRO IZGLEDALA, A IMAM SKORO 40 GODINA' Majka dvoje djece otkrila u čemu je njezina tajna

 Instagram

Belinda Norton-Smith majka je dvoje djece iz Queenslanda. Prije trudnoće natjecala se u triatlonu i sudjelovala u natjecanjima brdskim biciklom.

No nakon što je rodila, Belinda koja ima diplomu iz zdravstevnog i tjelesnog odgoja, osjećala je da neke vježbe izvodi teže nego prije.









- Počela sam istraživati što mogu raditi kao majka pa sam nakon mnogo istraživanja otkrila da puno kardio treniga nema velikog utjecaja na žene. Umjesto toga, okrenula sam se laganom kardio treningu u kombinaciji s vježbama opterećenja koje ciljaju na konkretna područja na tijelu. Sve to naravno treba iskombinirati s pravilnom prehranom - ispričala je Belinda za Daily Mail.

Instagram

S vremenom je primjetila da joj kardio trening više odgovara ujutro nego navečer jer tako ima maksimalan učinak na sagorijevanje masnih naslaga.

- Ovako dobro tijelo nisam nikad imala, a imam skoro 40 godina. Želim pomoći svim ženama da se osjećaju dobro u svjoj koži bez obzira na oblik i građu njihovog tijela - istaknula je ponosna majka, koja je zahvaljući ovoj filozofiji prikupila 30 tisuća pratitelja na Instagramu.









Belinda puno vremena vježba i sa svojom obitelji.

- Sve što trebate je svako jutro prošetati s obitelji i dopustiti djeci da budu dio vaše fitness rutine. Djeca uče od vas i ovakve stvari trebate raditi zajedno, a ne odvojeno - objasnila je Belinda kojoj se djeca pridruže u brojnm aktivnostima.

Zajedno voze bicikl ili odlaze trčati.









- Jedan sat dnevno je sve što trebate. Odmorite se od društvenih medija i izađite u prirodu, na plaži i pomozite im da stvore zdrave životne navike - govori Belinda.

Što se tiče prehrane, napravila je plan koji odgovara njezinim potrebama.

- Ne pijem mlijeko. Astmatičar sam, a otkad sam ga izdvojila iz svoje prehrane, primjetila sam da nemam probleme sa sinusima, ekcemima ili ostalim kožnim problemima, a koža mi je općenito vitalnija - otkrila je Belinda te dodala da dnevno konzumira šest obroka, kao i njezina djeca, te da svaki mora biti veličine dvije stisnute šake zajedno.









Iz prehrane je izbacila i šećer i crveno meso.

- Iako nam govore da su našem organizmu potrebni, ne konzumiram ih već tri godine i osjećam se najbolje ikad. Jedem ribu i piletine te mahunarke - govori Belinda.

Tvrdi da je nakon što je eliminirala šećer postala mršavija, sretnija te da ima manje bora. Piše novu knjigu s novim receptima i savjetima, a bazirat će se na prehtanu i mršavljenje po krvnim grupama. Nada se da će s obzirom na svoj iskustva, pomoći mnogim ženama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. srpanj 2024 19:38