DIRLJIV VIDEO

NEOPISIVA SREĆA NAKON USPJEŠNE OPERACIJE Trenutak kada je majka po prvi puta čula glas osmogodišnjeg sina!

 YouTube

Nakon više od deset godina tišine Dawn Keim (43) iz El Pasoa u Teksasu napokon ponovno može čuti glas svog osmogodišnjeg sina.

Majka troje djece zbog genetskog poremećaja počela je gubiti sluh prije 15 godina. Mislila je da nikada više neće čuti glas svog najstarijeg sina, a kad je rodila najmlađe dijete , Ashera (8), bila je shrvana jer ne može čuti što govori.

No sve se promjenilo prošlog studenog kada je u televizijskoj emisiji 'The Doctors' dobila priliku otići na operaciju koja će joj vratiti sluh.

U institutu House Ear u Los Angelesu ugradili su joj u uho elektronički uređaj pomoću kojeg može čuti zvuk. Kvaliteta nije ista kao kvaliteta urođenog sluha, ipak pacjenti mogu čuti i razumjeti govor ili pak zvukove iz okoline, kao i muziku.

U emisiji 'The Doctors,' emitiranoj prošlog četvrtka uhvaćen je trenutak kada Keim napokon čuje svog najmlađeg sina po prvi put u životu. Asher stoji iza majke i kaže joj: Mama, čuješ li me? A ona tada uzbuđeno odgovara: Da!

U kasnijem intervjuu Keim opisuje doživljaj: - Puno je bolje nego što sam očekivala. Bilo me tako strah kako će sve zvučati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 05:15