DOĐITE SVI U SUBOTU

Ne propustite razigranu ljetnu produkciju prvog hrvatskog privatnog plesnog studija

 Plesni studio Edite Cebalo

Ljetna produkcija Plesnog studija Edite Cebalo održat će se u subotu u 19 sati u Domu HV Zvonimir u zagrebačkoj Ulici Marka Stančića 4. Na sceni će se moći vidjeti plesne točke svih polaznika studija, koji će plesati balet, jazz dance, hip hop, orijentalni ples... Karte se mogu kupiti u Plesnom studiju, ali i prije produkcije, na ulazu u dvoranu.

- Pozivamo sve ljubitelje plesa, kao i one koji će to tek postati, da nam se pridruže. Na sceni će se vidjeti prekrasni plesači svih dobi, koji će dati sve od sebe da publiku oduševe svojim vještinama.

Glazba koju ćete čuti je izvrsna, a kostimi kreativni. Ne govorim zato što su to moji polaznici, nego kad objektivno pogledam što su sve pripremili, i sama se oduševim. Energija koju imaju moji plesači, koji nisu profesionalci i rade to iz ljubavi, prekrasna je - kaže Edita Cebalo.

Njezin plesni studio, osnovan 1984. godine, prvi je privatni plesni studio u našoj zemlji koji je otvorio vrata plesa plesačima svih uzrasta, koji se žele rekreativno baviti baletom. Najmlađi polaznici studija imaju svega tri, a najstariji 75 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. svibanj 2024 09:57