PLATIO I LIJEČENJE

NAKON BUĐENJA IZ KOME OTKRILA STRAŠNU ISTINU Žena otkrila da ju je dečko, koji je cijelo vrijeme bio pored nje, u komatozno stanje i stavio

Ilustracija
 iStock

Priča za koju se mislila da je romantična pretvorila se u sablasnu kada je Kineskinja otkrila da je njezin dečko, koji je bio uz nju tijekom osam mjeseci koliko je provela u komatoznom stanju, zaslužan za njezino završavanje u komi, prenosi Mashable.

Lokalni izvještaji prikazali su Liua Fenghea kao brižnog dečka 22-godišnje djevojke Lin Yingying nakon što se brinuo za nju u bolnici i potrošio 200 tisuća yuana (nešto više od 30 tisuća američkih dolara, odnosno nešto više od 200 tisuća kuna) na njezinu njegu.

Međutim, Lin je po buđenju iz kome novinarima rekla da je Liu bio taj koji joj je nanio ozlijedu glave zbog koje je završila u vegetativnom stanju.

Prema Lin, Liu ju je istukao nakon što joj je slučajno zagorio kruh u njihovoj pekari koju su zajednički vodili u kineskom gradu Liaoningu. Rekla je i da taj incident, koji se zbio u rujnu 2014. godine, nije bio izoliran.

Linina obitelj je djevojku odvela kući iz bolnice u veljači 2015. godine nakon što im je Liu ispočetka branio posjete. Kasnije, kada je u svibnju prošle godine došla svijesti, rekla je obitelji što se dogodilo, priznavši da se nije usudila ništa javno reći zbog straha od moguće Liuove odmazde.

Nakon nekoliko mjeseci uvjeravanja, Lin je napokon rekla kineskim novinarima što se zbilo. Prema Lin, njezin joj je otac, Lin Shuqing, tada rekao 'da je već jednom umrla i da se nema čega bojati te da je vrijeme da se suoči s realnošću'.

Linovi su cijeli slučaj prijavili nadležnima nakon toga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 15:50