U PETAK NA KIOSCIMA

MEGAPAKET JUTARNJEG KOJI MORATE IMATI Besplatno izdanje magazina Jutarnji IQ + bogata nagradna igra

Trenirajte svoj mozak jer čak ni IQ nije isključivo genetski zadana stvar. I on može zakržljati ili pak biti u formi.

Zato u enigmatskom magazinu Jutarnji IQ, osim najrazličitijih izazovnih zadataka, donosimo brojne križaljke - najzastupljeniju i najpopularniju vrstu, koju mnogi nazivaju i „kraljicom“ enigmatike: osmosmjerke, skandinavke, sudoku; zatim razne pitalice i testove koji će vam, osim što će vas zabaviti, pomoći da održite mozak u dobroj formi. Odavno je poznato da enigmatika nije samo zabava i razonoda. Rješavajući kakav enigmatski zadatak stimuliramo mozak i tako usporavamo njegovo starenje. Potrebno je razvijati moždanu spremnost, a i brojna istraživanja su dokazala mnoge pozitivne učinke stalnog poticanja mozga na rad; ako se mozak neprestano stimulira razmišljanjem, ima puno veće šanse da ostane zdrav i u poznoj dobi i da se sačuva od demencije. Riješite li uspješno enigmatske zadatke, osjećat ćete se optimistično i samopouzdano.

Apsolutno najteži i najizazovniji zadaci

Jutarnji IQ osmislili su vrhunski autori i urednici. Najbolji majstori enigmatike sastavili su za vas nove, apsolutno najteže i najizazovnije zadatke i zagonetke, mozgalice i testove. U magazinu Jutarnji IQ pronaći čete više od 200 raznovrsnih zadataka: vizualnih smicalica i priča kojima treba odgonetnuti kraj, logičkih i matematičkih zadataka, čije je rješavanje predstavlja najbolji i najzabavniji fitness za mozak. U magazinu Jutarnji IQ objavljujemo najteže križaljke u Hrvatskoj, najizazovnije IQ zadatke i mozgalice, što će posebno oduševiti najzahtjevnije odgonetače-rješavače koji nipošto neće dozvoliti da pokleknu pred ovim kvalitetnim enigmatskim izazovom.

Na 32 stranice najpametnije zabave i treninga za mozak, uživajte u najboljim križaljkama na hrvatskom tržištu; rebusima i labirintima; mozgalicama; slagalicama; mini zadacima i logičkim smicalicama; profesionalnim testovima za IQ i logiku.

Novi Jutarnji IQ, najrješavaniji magazin za enigmatiku u našoj zemlji, potražite besplatno u sutrašnjem megapaketu Jutarnjeg lista.

NAGRADNA IGRA JUTARNJEG IQ

Riješite nagradnu križaljku Jutarnjeg IQ i osvojite vrijedne nagrade.

100 najsretnijih dobitnika nagrađujemo jednom od brojnih hit knjiga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 09:44