EROTSKI UZDASI

MASOVNI NAJAM SOBA NA JEDNU NOĆ Seks turizam cvate u Beogradu, a susjedi ne mogu spavati od krikova: 'Zgrada nam je pretvorena u javnu kuću!'

Vlasnici nekretnina u glavnom gradu Srbije shvatili su da se iznajmljivanje stanova na jednu noć definitivno isplati jer u usporedbi s mjesečnom rentom od tristotinjak eura, izdavanje na dnevnoj bazi donosi prihod od 600 do 1000 eura, piše srpski Kurir, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Prema nekim procjenama, u Beogradu ima oko 1500 stanova koji se iznajmljuju na dan što nije neuobičajena odluka u turističkom smislu, no u njih sve češće dolaze mladi parovi isključivo zbog seksa, pa stanare u okolini često uz preglasnu muziku ometaju i erotski uzdasi.

- Noću se organiziraju zabave koje traju do jutra, pušta se glasna muzika, ljudi vrište, pjevaju, lupaju vratima. Sačuvaj bože! Međutim, zanimljivo je da i mladi parovi nerijetko iznajmljuju stan kako bi tu vodili ljubav. Kad to rade, to se često čuje u cijeloj zgradi. Ne možemo ni spavati zbog svega. Zgrada nam je, takoreći, pretvorena u javnu kuću - kaže za Kurir jedan od stanara iz Baba Višnjine ulice u Beogradu gdje se u jednoj zgradi na ovaj način iznajmljuju dva stana.

- Kroz zgradu je posljednjih mjeseci prošlo nebrojeno ljudi. Kakvih sve nije bilo... Malo smo zabrinuti i za vlastitu sigurnost jer nikada ne znamo što kome može da pasti na pamet. Neki susjedi se još u pet popodne zaključaju i nikome ne otvaraju. Eto kako se živi maltene u centru Beograda - navodi stariji stanar zgrade za Kurir.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 15:07