KAKVA IRONIJA

MAMA SE ZALAGALA ZA PRAVA NOŠENJA ORUŽJA: MALOLJETNI SIN JU UPUCAO U LEĐA Samo dan prije na Facebooku se hvalila kako je vješta s oružjem

 Foto: Facebook/JamieGilt

Žestoku aktivisticu za prava nošenja oružja upucao je vlastiti 4-godišnji sin koji je pronašao napunjen pištolj na zadnjem sjedištu auta. Nesreća se dogodila samo 24 sata nakon što se na društvenim mrežama hvalila o svojoj vještini u baratanju oružjem.

31-godišnja Jamie Gilt, koja često objavljuje postove u kojima podržava nošenje oružja, vozila je kroz Putnam County, u Jacksonvilleu na Floridi, kad je ranjena u leđa hicem iz pištolja kojeg je pronašao njezin maleni sin.

Na Facebook stranici koju vodi, samo nekoliko dana prije incidenta pohvalila se kako obavezno prije treninga u gađanju svojem sinu oblači neprobojni prsluk. Kako je više puta naglasila, vjeruje da ima pravo upucati bilo koga tko prijeti njezinoj obitelji, a takvom razmišljanju podučava i svoje dijete.

Oružje koje je dijete pronašlo na zadnjem sjedištu auta bio je poluautomatski pištolj kalibra 45. Dijete je pištolj uperilo u majku i opalilo. Metak je prošao kroz sjedalo i završio u majčinim leđima.

Ranjena žena zaustavila je auto i mahnula policajcu koji se nalazio u blizini te mu rekla da je ranjena. Ubrzo je došla hitna pomoć i žena je prevezena u bolnicu. Dijete je, srećom, prošlo bez ozljeda.

O cijelom je incidentu obaviještena i socijalna služba koja će istražiti kako je to točno dijete došlo do oružja. Policajac koji je prvi stigao na mjesto nesreće, primijetio je da dječak nije bio ni propisno vezan, osim što je nadohvat ruke imao pištolj.

Jamie Gilt se dobro oporavlja.

Ovo su neke od slika koje je Jamie objavljivala na svojem Facebook profilu:

Foto: Facebook/Jamie Gilt

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 06:50