EVA KLJAJIĆ

LEKSIKON JEDNE MISICE 'Svi smo strogi prema sebi kad je riječ o izgledu. Ali ako je nešto na meni seksi, to su moje oči'

Eva Kljajić
 Instagram

Eva Kljajić, osobna iskaznica

Godine: Imam 19 godina

Grad: Živim u Poreču

Zanimanje: Izvanredna sam studentica poslovne ekonomije (smjer marketing) te uz to radim kao agent u turističkoj agenciji u Poreču

---------------------

Zašto si se prijavila na izbor ljepote?

- Prijavila sam se prvenstveno kako bih izašla iz svoje comfort zone, jer se čovjek samo tako može razvijati, a među ostalim, svako iskustvo je dobrodošlo kakav god ishod na kraju bio.

Što misliš da je na tebi najviše seksi?

- Svi smo dosta strogi prema sebi kada je u pitanju izgled pa tako i ja. Ali kada bih morala nešto izdvojiti na sebi što mi se sviđa i što smatram seksi, to bi bile moje oči.

Otvara li tebi atraktivan izgled više vrata u životu ili ti odmaže?

- Smatram sebe inteligentnom i sposobnom osobom, tako da u nekim slučajevima moj izgled može samo dobro utjecati na pojedine aspekte mog života. Kada imate stav, izgled je samo popratna stavka.

Čime se baviš u slobodno vrijeme?

- Kako imam posao s punim radnim vremenom i obaveze na faksu, imam jako malo slobodnog vremena, tako da svaki slobodni trenutak posvetim sebi i bližnjima.

Kako održavaš dobar izgled?

- Genetika ima veliki udio u tome. Sretnica sam jer ne moram pretjerano paziti na svoju figuru, ali to ne znači da se ne brinem o svom tijelu. Odem triput tjedno u teretanu i trudim se hraniti što zdravije. U zdravom tijelu živi zdravi duh, ali da se ne varamo, duhu je potreban i pokoji cheat day.

Single ili zauzeta? Kakve muškarce voliš?

- Svoj ljubavni status zadržala bih za sebe. Volim samouvjerene muškarce sa starom školom odnosno pravim manirama - muškarci koji otvaraju curama vrata automobila, pomažu da obučeš jaknu i tretiraju te kao damu, a najbitnije je da nije ukočen, da je duhovit, pričljiv (mora pratiti moj tempo) i da me poštuje.

Što bi učinila da pobijediš na izboru za Miss Universe Hrvatske, čemu bi se posvetila?

- U slučaju pobjede posvetila bih se sebi. Ipak, veliko je to natjecanje s predivnim ženama iz cijelog svijeta, a našu državu i kulturu morala bih predstaviti u najboljem mogućem izdanju. Velika je to odgovornost, jer smo mala država s velikim karakterom i predivnim krajolikom.

Koliko ti vremena treba da se našminkaš?

- Ovisi, za dnevno izdanje vrlo malo, a za večernje si uzmem ipak malo više vremena, više iz “gušta” nego zbog količine šminke.

Vidiš li svoju budućnost u Hrvatskoj ili u inozemstvu?

- Trenutno sam ovdje i zadovoljna svojim životom u svom gradu Poreču i u Hrvatskoj. Tko zna što budućnost nosi.

Koliko vremena provodiš na društvenim mrežama?

- Otprilike sat vremena dnevno, najčešće u večernjim satima kada imam vremena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 07:56