BIOGRAFIJA KONTROVERZNE PJEVAČICE

Lady Gaga se jako boji samoće. Zato se i ne tušira sama

Ciemny tvrdi da je Gaga samo prošle godine šest puta završila u bolnici zbog nepravilne prehrane

David Ciemny, bivši menadžer Lady Gage, uskoro objavljuje novu biografiju kontroverzne pjevačice “Poker Face: The Rise and Rise of Lady Gaga” u kojoj otkriva koliko je visoku cijenu Gaga platila za svoju slavu.

Ciemny, među ostalim, tvrdi da je Gaga samo prošle godine čak šest puta završila u bolnici zbog nepravilne prehrane, izgladnjivanja, prežderavanja i “yo yo efekta”. Lady Gaga je tijekom turneje 2009. u sebe trpala apsolutno svaku junk hranu koja bi joj došla pod ruku i enormne količine slatkiša. Nakon toga bi tjednima gladovala i gotovo ništa ne bi jela kako bi mogla stati u sve one ekstravagantne kostime. Ciemny se prisjeća da je Gaga jednom izgubila čak devet kilograma između dvije probe za jednu haljinu.

Lako gubi kontrolu

Gaga se i panično boji samoće, tako da svaki put, čak i kad se tušira, netko od njezinih suradnika mora biti s njom pod tušem, a jedna od suradnica je ispričala kako ju je Gaga svaku večer preklinjala da spava s njom, samo da može nekoga zagrliti. No, pod tušem i u Gaginu krevetu nikada nije bilo ničeg seksualnog. Iako joj njezini suradnici i na taj način izlaze u susret, to je nije spriječilo da u samo godinu dana njih 150 dobije otkaz. Ciemnyjeva supruga Angela, koja je također radila za kapricioznu zvijezdu, navela je da je Lady Gaga perfekcionistica koja zbog najmanje sitnice potpuno izgubiti kontrolu i podivljati. Angela Ciemny tako je dala otkaz kada se Gaga na nju “istresla” nakon što joj je donijela čarape koje je već jednom nosila, što je za pjevačicu bio razlog da je “izriba”.

Prijetaljima kuhala špagete

U knjizi je Ciemny prepričao i nekoliko tuluma koje je Gaga priredila u svom stanu i tada se rijetko ponašala poput zvijezde. U nekoliko navrata je sama spremala večere za svoje prijatelje, najčešće špagete.

Kako navodi Ciemny, Lady Gaga je očito duboko u sebi ona djevojka iz New Yorka koja sanja o uspjehu, kao što je sanjala dok joj nije bilo ni nakraj pameti da će jednoga dana postati najutjecajnija osoba u showbusinessu.

Knjiga izlazi 13. rujna i već sada se može naručiti preko Amazona.

Složite fotografiju i osvojite ulaznicu za koncert Lady Gage

Jutarnji list omogućava fanovima Lady Gage odlazak na najspektakularniji koncert godine, u zagrebačku Arenu 5. studenoga. U nagradnoj igri osigurali smo 100 ulaznica za koncert. U Jutarnjem listu svaki se dan nalazi dio fotografije Lady Gage. Treba pronaći svih sedam dijelova fotografije, zalijepiti ih na papir te s osobnim podacima poslati na adresu: “Jutarnji list vodi vas na koncert Lady Gage”, P.P. 210, 10001 Zagreb. Cjelovita fotografija s vašim podacima u Jutarnji list treba stići najkasnije do 20. rujna u 10 sati. Izvučene dobitnike, čija ćemo imena objaviti 23. rujna, očekuje 100 ulaznica za koncert u Areni.

Jutarnji list danas objavljuje treći dio iz cjelovite fotografije Lady Gage. Trebate ga pronaći u novinama i osigurati svoj odlazak na spektakularni koncert.

Pjevačica koja je neobičnim nastupima i kreativnim modnim kombinacijama osvojila svijet, 5. studenoga prvi će put nastupiti u Zagrebu, a u sklopu svoje turneje “The Monster Ball Tour”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 20:22