RIMLJANI NA APARATIMA

VIDEO: STRATEŠKA IGRA TOTAL WAR: ARENA UŠLA U NOVU FAZU TESTIRANJA Igrači na raspolaganje dobili Kartagu i njezine zastrašujuće ratne slonove

 TOTAL WAR: ARENA
 

Studio za razvoj video igara Creative Assembly i izdavač video igara Wargaming Alliance u četvrtak su igračima omogućili testiranje nove verzije igre Total War: ARENA.

Kako bi obilježili puštanje otvorene beta verzije, igračima je omogućeno igranje s frakcijom Carthage, odnosno Kartaga. Kartaga je četvrta igriva frakcija, a igrači tijekom igranja mogu kontrolirati legendarne vojskovođe Hanibala i Hazdrubala. Uz njih, igrači će moći kontrolirati i zastrašujuće ratne slonove.

Hanibal je prema mnogima bio najsposobniji vojskovođa svih vremena. Njegovo umijeće igrači u igri mogu koristiti kako bi upravljali slonovima i drugima teškom pješadijom. S druge strane, Hazdrubal može pojedine jedine pojačavati, a druge slabiti. On će tako jedinice pod kontrolom igrača ubrzati, dok će neprijateljskim ograničiti kretanje.

Kartaška frakcija ima snažnu i mobilnu pješadiju te konjicu spremnu za bitku. Naravno, tu su i za rat opremljeni slonovi. Kartažani su odlični u pripremanju zasjeda, a njihova im brzina dopušta brzu prilagodbu uvjetima na bojnom polju.

Total War: ARENA besplatna je igra u kojoj timovi od 10 igrača međusobno ratuju. Igrači će u sklopu igre moći kontrolirati neke od najlegendarnijih vojskovođa. Bojna polja u Total War: ARENI mogla bi u datom trenutku brojati i više stotina jedinica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 20:33