Sadržaji za Titanfall koji nisu mape će uvijek biti besplatni

Sadržaji za Titanfall koji nisu mape će uvijek biti besplatni

U ovoj godini će za Titanfall biti izdana tri paketa mapa i te pakete će igrači morati platiti ukoliko žele provoditi vrijeme u novim podnebljima. Svi ostali sadržaji koji budu izdani (što uključuje nove opcije i/ili modove) će biti besplatni za preuzimanje.

Infomaciju o budućnosti Titanfalla je danas na blogu objavio jedan od direktora igre, Steve Fukuda. Podsjetimo prvi DLC je već najavljen i trebao bi izaći tokom svibnja. Ova vijest nije toliko iznenađujuća ako se uzme u obzir da i glavni konkurenti (CoD i Battlefield) također ne naplaćuju update igre, kao ni nove modove koje uvedu, ali bitna razlika je da u Titanfallu nema mikro transakcija koje u obje konkurentske igre postoje.

Kao što smo već rekli, ovo je samo dio objave u kojoj Fukuda govori o budućnosti igre. Također je navedeno kako iz Respawna žele ubrzati “tempo updatea” za igru, te imati bolju komunikaciju sa igračima o tome što se u igri događa i zašto. Promjena u budućnosti Titanfalla će biti, što ukljuje razne sitne promjene, jer kako kažu developeri, ambicija Titanfalla je “održavanje vrta i rješavanje korova”.

Neke od tih manjih promjena ćemo vidjeti vrlo brzo, a glavni cilj im je udobnost igrača prilikom igranja. Uvest će se Party Colors opcija kako bi lakše prepoznali svoje suigrače na mapi, također će se uvesti opcija koja će omogućiti davanje novog imena za custom loadout, te mogućnost pravljenja po jednog za svaki mod igre. Privatni mečevi su već objavljeni i na tom polju će se još raditi kako bi se dodatno poboljšali.

Poduži post o budućnosti igre možete u cijelosti pročitati na službenom blogu igre.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. lipanj 2024 20:54