PRIPREMITE NOVČANIKE

Sada je sve jasno: doznali smo koliko će u Hrvatskoj koštati novi PlayStation 5!

PlayStation 5
 Katie Collins/Pa Images/Profimedia
Sony je u srijedu u kasnim večernjim satima po hrvatskom vremenu objavio da će PlayStation 5 u Hrvatsku doći 19. studenog ove godine

Dan nakon što je Sony objavio kada će njihova nova igraća konzola PlayStation 5 doći na Hrvatsko tržište, ovlašteni uvoznik PlayStationa za Hrvatsku Sancta Domenica d.o.o. objavio je preporučene maloprodajne cijene za obje inačice PlayStationa 5.

Preporučena maloprodajna cijena za PlayStation 5 s čitačem optičkih medija iznosi 3.849 kuna, dok će digitalna verzija konzole koštati 3.099 kuna.

Sancta Domenica ranije je Jutarnjem listu potvrdila da će se konzola moći prednaručiti u četvrtak, 17. rujna, no konzola se trenutno ne može prednaručiti zbog tehničkih poteškoća. Na internetskoj stranici Sancta Domenice kažu da je poteškoće uzrokovao velik interes zainteresiranih za kupovinu konzole. Kada poteškoće otklone, konzola će se moći ponovno prednaručiti.

image
Pakovanje konzole PlayStation 5 (verzija s čitačem optičkih medija)
Playstation/Sony
image
Pakovanje konzole PlayStation 5 (digitalna verzija)
Playstation/Sony

Podsjećamo, Sony je u srijedu u kasnim večernjim satima po hrvatskom vremenu objavio da će PlayStation 5 u Hrvatsku doći 19. studenog ove godine.

Videoigre Marvel's Spider-Man: Miles Morales, Call of Duty Black Ops: Cold War i Demon's Souls na tržište će izaći paralelno s igraćom konzolom. Igre za PlayStation 5 koštat će između 49,99 i 69,99 eura. U nekim se hrvatskim trgovinama cijene kreću od 429 do 616 kuna.

Što se tiče dodataka za konzolu, DualSense bežični kontroler koštat će 534 kune, PULSE 3D bežični headset bit će 760 kuna, daljinski upravljač koštat će 226 kuna, a stanica za punjenje kontrolera koštat će 226 kuna. Kamera visoke razlučivosti za snimanje igrača dok igra i prenošenje istog koštat će pak 473 kune.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 23:09