Najnoviji trailer za Destiny će se emitirati na otvaranju nove sezone NFL-a

Najnoviji trailer za Destiny će se emitirati na otvaranju nove sezone NFL-a

Iz Activisiona su danas izdali novi trailer za Bungiev Destiny koji izlazi za samo pet dana. Dvominutni video je nazvan Become Legend, što je i glavni slogan igre. Redatelj je Joseph Kosinski, poznat po znanstvenofantastičnim filmovima Oblivion i Tron: Legacy.

Prateća glazba je ni manje ni više već Immigrant Song legendarnih Led Zeppelina, koja i je prigodna s obzirom da u traileru grupa Guardiana putuje od svojeg doma kroz planete sunčevog sustava. Skraćena verzija trailera, koja traje 90 sekundi će debitirati večeras na NBC-u tokom utakmice otvaranja nove sezone NFL-a između branitelja naslova Seattle Seahawksa i Green Bay Packersa. Utakmica počinje u 2:30 po našem vremenu, a još uvijek nema informacije točno kada će reklama biti prikazana.

Marketing za Destiny radi kao lud, što i pokazuje podatak da na promociji igre (kao i ovog trailera) surađuju sa marketinškom tvrtkom 72andSunny. Izdavač igre, Activision vjeruje kako bi Destiny mogao prodati preko 15 milijuna kopija samo ove godine, te biti treća milijardska igra pod njihovim okriljem, nakon Call of Duty serijala i Skylandersa. Kao što smo rekli, igra će ugledati svjetlo dana 9.9. za konzole stare i nove generacije, a šuška se i o PC verziji u budućnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. lipanj 2024 22:40