Najavljen Vector Thrust - arkadna simulacija borbenih aviona sa zanimljivim grafičkim detaljima

Iceberg Interactive i TimeSymmetry su danas najavili Vector Thrust. Ova arkadna igra će sadržavati i dijelove simulacije, a cijeli fokus je stavljen na borbu aviona koji, sudeći po priloženim slikama iz igre, izgledaju vrlo zanimljivo.

Erik Schreuder, glavni čovjek u Iceberg Interactiveu je za svoju novu igru izjavio sljedeće: “Fanovi klasičnih arkadnih i borbenih simulacija leta će se sigurno zaljubiti u Vector Thrust. TimeSymmetry je savršen primjer malog tima kojeg vodi jedan čovjek, tima koji slijedi svoj strastvenu viziju. Učinili su odličan posao kreirajući sasvim novo iskustvo leta, pri čemu korisnicima donose mogućnost da stvore svoj sadržaj – i više od toga.”

Prema službenoj najavi, Vector Thrust obećava veliki broj letjelica s kojima ćete moći igrati, a također se spominje i posebna taktička inteligencija računalno upravljanih aviona gdje će svaka jedinica ispuniti svoju misiju u dinamičnom svijetu koji se stalno mijenja kako ne biste nikada istu misiju morali ponavljati.

Očekujemo preko 200 modela aviona od kojih su neki rađeni prema stvarnim modelima dok su neki pak čudni prototipovi letjelica. Osim sudjelovanja u kampanji i borbe protiv računalno upravljanih aviona ćete moći uskočiti u zračnu borbu s drugim ljudima putem Interneta, očekuju se razni modovi kao i uređivanje sadržaja igre te još mnogo toga.

Dok čekamo prve snimke iz igre, pa i njen izlazak u drugom kvartalu ove godine za PC, uživajte u prvim screenhotovima cel-shaded aviona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 13:05