NOŽ U SRCE

FRIZERKA ZAKLALA DEČKA ZBOG FACEBOOKA 'Dok sam ja zarađivala za stanarinu, on je samo buljio u mobitel i dodavao neke ženske za frendice'

 Foto: Facebook

Ljubomorna frizerka izbola je svoga dečka zato što je on neprekidno 'visio' na Facebooku, prenosi Daily Mail .

23-godišnja Terri-Marie Palmer na društvenim se mrežama požalila kako njezin dečko Damon Searson neprekidno bulji u Facebook i na nju uopće ne obraća pažnju. Tek nekoliko trenutaka poslije, nešto se u njoj prelomilo, dohvatila je veliki kuhinjski nož i zarila ga duboko u njegovo srce dok je on provjeravao nove pristigle poruke.

Zatim je nazvala Hitnu pomoć i rekla im da se 29-godišnjak sâm slučajno ubô dok je prčkao nešto po mobilnoj kućici u kojoj su zajedno živjeli u Lancashireu.

No, djevojka je na sudu ipak proglašena krivom za ubojstvo i osuđena na doživotni zatvor.

Tijekom suđenja doznalo se da se par upoznao u njezinom frizerskom salonu gdje se on došao ošišati. Njihova je veza bila sve samo ne idilična, stalno su prekidali i ponovno se mirili.

Nekoliko mjeseci prije ubojstva, Damon je kupio novi mobitel koji je koristio za objavljivanje svojih fotografija bez majice na Facebooku. Takve je slike Terri-Marie znala komentirati s 'Grozno!' ili 'Odvratno!'. On bi joj odgovorio: 'Nisam ni očekivao da nešto bolje izađe iz tvojih je**nih usta!'









Unatoč stalnim svađama, par se zajedno uselio u pokretnu kućicu u srpnju 2015.

Nekoliko dana prije zločina, Terri-Marie je na Facebooku napisala: 'Već drugi put ovaj tjedan u suzama odlazim u krevet, a tek je srijeda. Hvala puno, Damone! Kunem se, najradije bih te izbola!'

Na dan ubojstva ona se opet žalila da Damon neprekidno visi na Facebooku i da, dok ona plaća stanarinu, on sav novac troši na mobitel. Planirala ga je ostaviti i vratiti se živjeti sa svojom majkom.

'Sve što on radi po cijeli dan je da dodaje neke cure na Fejs!'









Tek nešto nakon ponoći, susjedi su čuli svađu mladog para. Malo poslije djevojka je pokucala na njihova vrata. Damon je pronađen kako leži u lokvi krvi. Brzo je odveden u bolnicu u kojoj je nedugo zatim i umro.

Terri-Marie je kasnije tvrdila da je Damon puno pio i da ju je kontrolirao. Kako kaže, ona je željela da stvari među njima profunkcioniraju, ali nije išlo.

U policijskom izvješću je navedeno da se radi o tragičnom slučaju pri kojem je samo jedan ubod direktno u srce bio koban. Terri-Marie se pokušavala opravdati i ponuditi više različitih verzija priče, no na kraju je osuđena za ubojstvo.

U zatvoru će morati provesti barem 12 godina prije nego uopće bude moguće razmatrati zahtjev za prijevremenim puštanjem na slobodu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 12:29