DIRLJIV OPROŠTAJ

FOTOGRAFIJA KOJA JE RASPLAKALA CIJELI SVIJET Posljednje salutiranje policijskom psu

Policijski pas, njemački ovčar Kaiser, ulazi u bolnicu, gdje će ga uspavati, nakon dvije godine aktivnog i vrijednog rada u policiji. Na vječni počinak ispraćaju ga kolege policajci, s najvećim počastima.

Na Facebook stranici Zaklade za radne pse policije u Plymouthu policajac Jamie Lebrett, koji je bio partner ovog psa, ostavio je oproštajnu poruku koja je dirnula mnoge .

Objasnio da su psu otkazali bubrezi , a da se on borio neviđenom snagom. Kada je ustanovljena dijagnoza Kaiserovo stanje je naglo počelo pogoršavati, zbog čega su se njegovi kolege i veterinari usuglasili da je najpametnije da se pas uspav .

Fotografija posljednjeg pozdrava policajaca s Kaiseom, neposredno prije dobivanja smrtonosne injekcije, je nakon postavljanja na Internet rastužila ljude diljem svijeta.

" Kaiser me je naučio više o meni samom i mojoj profesiji nego što bih ja ikada mogao naučiti njega . Osjećam se privilegiranim što sam iz prve ruke mogao svjedočiti njegovoj hrabrosti i herojstvu. Počivaj u miru, dečko. Nisam mogao poželjeti boljeg partnera ili prijatelja ... Učinio si me boljom osobom, boljim trenerom i boljim policajcem. Do sljedećeg viđenja Kai. Volim te i nedostajat mi svakog dana ", oproštajne su riječi Kaiserovog partnera.

Kaiser je bio „zaposlen“ u policiji od 2011. godine, kada ga je stanici poklonila jedna žena, tada je bio petomesečno štene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. listopad 2024 16:35