ŠTO JE NJEZINA TAJNA?

FOTO: UTEGNUTO TIJELO I LICE BEZ BORA Ona ima 44 godine i majka je dvoje djece, a svakodnevno je zamijene za tinejdžericu

 Weibo

Zhang Tingxuan, koju su strani mediji i primjetili nakon što je počela objavljivati svoje fotografije na društvenim mrežama, kaže da je tajna njezinog mladolikog izgleda u redovitom vježbanju i zdravoj prehrani, piše Daily Mail.

Weibo

Nekad kućanica, koja je i majka dvoje djece, 13-godišnjeg sina i 9-godišnje kćeri, proslavila se kad su se fotografije njezinog utegnutog tijela počele širiti Instagramom.

To ni ne bi bilo čudno da Zhang nema 44 godine, a ne izgleda kao da joj barem upola manje.

Trenutačno promovira vježbe za oblikovanje tijela koje je sama osmislila.

Weibo

Prema njezinom profilu na društvenoj mreži Weibo, koja je nalik Twitteru, piše da je Zhang rođena u svibnju 1971. godine. Kineski mediji prvi put su je uočili još 2012. godine. Od tada je postala TV ličnost, internet celebrity, a izdala je i knjige 'Slim, a Perfect Figure (Chinese Edition)' i 'Get slim in six minutes' gdje dijeli svoje savjete.

Javnost se divi njezinom mladolikom izgledu s obzirom na godine, a svoje savjete redovito dijeli u televizijskim emisijama u koje je pozivaju na gostovanje.

Weibo

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 19:33