IMAO URINARNE PROBLEME

FOTO: ŠOKANTNE RENDGENSKE SNIMKE OTKRILE Susjedi su psa upucali zračnicom više od 50 puta

 Facebook

Iako je Porkchop pas koji je puno propatio u svom šestogodišnjem životu, na prvi pogled to nikad ne biste mogli zaključiti.

Naime, nedugo nakon što je taj križanac labradora i ovčara došao u azil One Tail at a Time u Chicagu, njegova skrbnica odvela ga je veterinaru zbog problema s mokrenjem i tamo otkrila zastrašujuću stvar.

Rendgen je otkrio kako je u tijelu psa bilo više od 50 metaka iz zračnice, a zaposlenici azila ostali su u šoku.

Foto: Facebook

Fotografija rendgenske snimke objavljena je na Facebook stranica utočišta i u tjedan dana podijeljena je više od 2000 puta.

- Porkchopova priča potaknula je mnoge na donacije koje će ubuduće pomoći psima sličnim njemu kako bi im pokazali da su i dalje voljeni - kazala je Anna Friedman iz azila One Tail at a Time te dodala kako je pas kod njih došao prije nekoliko tjedana preko partnerskog utočišta, nakon što je njegov bivši vlasnik preminuo.

Foto: Facebook

Zaposlenici azila ne znaju detalje o Porkchopovoj prošlosti, no znaju da je živio na cesti i lutao susjedstvom prije nego je spašen, te kažu kako su ga najvjerojatnije upucali susjedi.

Ovog vikenda azil je zaprimio nekoliko zahtjeva za udomljenjem Porkchopa, te se nadaju da će do kraja ovog tjedna biti u novom toplom domu.

- Nikad ne bih rekla da je proživio išta tako strašno. Gledati sposobnost prilagodbe i opraštanja koju imaju psi uvijek je nevjerojatno - zaključila je Anna Friedman.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 15:20