OSIJEK U RADNOJ AKCIJI

FOTO: PRVI MAJ U AZILU ZA PSE UDRUGE POBJEDE Čistit će se, farbati, ići u šetnje s četveronošcima koji traže dom, a kuhat će se i kotlići graha

 
 Udruga Pobjede

Osječka Udruga Pobjede već dugi niz godina Prvi maj tradicionalno obilježava u svome Azilu za pse u Nemetinu, i to radnom akcijom, kako i priliči jednom Prazniku rada.

Svake godine na taj dan čišćenjem i farbanjem uljepšavaju se prostori u kojima žive psi na njihovoj skrbi, ide se u šetnje, a kuhaju se i kotlići prvomajskog graha!

Udruga Pobjede zato i ovaj put poziva sve koji traže alternativu klasičnom prvomajskom pikniku da im se u utorak, od 10 do 18 sati, pridruže u Azilu u Nemetinu, gdje će se odlično provesti i napuniti pozitivnom energijom samoorganizacijske solidarnosti te nasmijanih psećih i ljudskih lica.

- Trenutak je to da se prisjetimo borbe iz prošlosti, pokažemo solidarnost sa današnjim borbama te kroz vlastite svakodnevne primjere i alternativu gradimo novi i pravedniji svijet na ruševinama staroga. Kako?

Kroz zajedništvo, toleranciju, dijalog i suosjećanje s onima kojima je najteže. Pokažimo da želimo pravedniji svijet u kojemu profit nije ispred živih bića. Želimo socijalnu pravdu, mir u svijetu i dostojanstven život za sve, za ljude i životinje - poručili su osječki volonteri.

Udruga Pobjede

Udruga Pobjede

Udruga Pobjede

Udruga Pobjede

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 18:45