MA TKO BI JOJ ODOLIO!

FOTO: PRESLATKA PSEĆA MINIJATURA TRAŽI DOM! 'Čokoladna' Maša već je iskusila život u hladnome boksu azila, ali sad je spremna nekome uljepšati život

 
 Privatni album

Dobri ljudi uzeli su Mašu na privremeni smještaj usred zime, kad su temperature bile u "debelom" minusu, do -17, kako se ne bi smrznula. Nalazila se u skloništu za životinje u Karlovcu (Utinja) u vanjskome boksu, bila je u lošem psihofizičkom stanju, imala je visoku temperaturu i probleme s kožom. Srećom, sad se oporavila, potpuno je zdrava i traži dom.

Maša je mješanka čokoladne boje i nižega rasta. Izgledom podsjeća na labradora, samo što je patuljasta, tj. puno manja, što je, morate priznati, čini naprosto neodoljivom. Teška je 10,5 kilograma i stara oko godinu i pol dana.

Karakterom je plaha, ali izuzetno dobronamjerna. Na prvu je nepovjerljiva prema novim ljudima, ali kad se opusti, postaje jedno dobro, mazno i razigrano stvorenje. Odlična je sa svim psima i jako se voli družiti te igrati.

Svi potencijalni udomitelji, koji preslatkoj Maši žele pružiti zauvijek dom, mogu se javiti Kristini Galić na broj mobitela 091 303 8833.

Privatni album

Privatni album

Privatni album

Privatni album

Privatni album

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:00