MALA CRNA HALJINA

FOTO: MEGHAN ODABRALA BREND KOJI MOŽDA I VI IMATE U ORMARU Nakon niza dizajnerskih komada prošetala je u haljini za 350 kuna i odmah je rasprodala

 
 Profimedia, TEMP Rex Features

Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa u nedjelju su stigli na Novi Zeland. Njihova dvotjedna turneja po Južnom Pacifiku tu će i završiti u četvrtak kad je planiran povratak kraljevskog para u Englesku.

Osim uobičajenih aktivnosti mediji budno prate svaki modni odabir bivše glumice, a za dolazak u Wellington odabrala je najjeftiniji komad dosad. I, naravno, više ga nema u prodaji.

Meghan Markle će doista u svemu ostaviti dojam, kao u nekoliko tisuća kuna vrijednoj dizajnerskoj haljini, tako i u komadu od stotinjak kuna. Dosad je na ovoj turneji pokazala više skupih kreacija, no najupečatljivija je bila haljina Oscara de la Rente, specijalno za nju dizajnirana, a stajala je više od 80.000 kuna.

Za dolazak na Novi Zeland odabrala je malu crnu haljinu trudničkog kroja, brenda ASOS, koja se može kupiti za oko 350 kuna. Crnu je kombinaciju razbila balonerom Karen Walker, koji je već nosila na turneji, a koji se može kupiti za 4.500 kuna.

FOTOGALERIJA: Meghan Markle u haljini ASOS za 350 kuna

Inače, marku ulične mode ASOS voli njezina šogorica Kate Middleton koja je njihove haljine do 400 kuna nosila više puta, a jednu trudničku je također odabrala dok je nosila kćer Charlotte, piše Daily Mail.

Nažalost, sve zalihe ASOS-ove male crne haljine su rasprodane, no ne sumnjamo da će se uskoro ponovno pojaviti online. Rasprodan je i spomenuti baloner, unatoč cijeni, no može se još naći u crnoj boji.

Screenshot / ASOS
Rasprodana haljina ASOS

Screenshot / Karen Walker
Rasprodani baloner Karen Walker

Meghan Markle do sad nije bila promotorica uličnih brendova poput Kate, no i to bi se moglo promijeniti. Naime, vojvotkinja je već dobila kritike zbog skupocjenih odjevnih komada. Na ovoj 16-dnevnoj turneji do sad je nosila odjeću vrijednu više od 100.000 funti (oko 840.000 kuna).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 03:50