BOLNA ISPOVIJEST

FOTO: 'JA IMAM NAJSKUPLJE TIJELO NA SVIJETU' Transseksualac lomio rebra da bi bio ženstveniji

Amanda Lepore (46), jedna od najpoznatijih transeksualnih osoba na njujorškoj party sceni u časopisu The Gloss progovorila je o osobnoj transformaciji i plastičnim operacijama kojima se podvrgnula. „Radije negoli da oponašam djevojčice s kojima sam odrastala, a koje su me ismijavale, odlučila sam da želim izgledati kao filmska zvijezda. Bio je to bijeg.“, kaže pjevačica i plesačica. Imala je, dodaje, djevojačko lice, u adolescenciji se mogla predstavljati i kao djevojka.

Nakon što se podvrgnula kirurškoj promjeni spola, prošla je i tri operacije ne bi li povećala grudi. Potom je dala umetnuti implantate u stražnjicu, na kocu je pristala i da joj skrate donji dio rebara ne bi li dobila tanji struk. „Mislim da su to učinile i Raquel Welch i Cher.“, rekla je Lepore. „To je ilegalno u Sjedinjenim Američkim Državama, ja sam to napravila u Meksiku.“

Put do današnjeg lica izgledao je ovako: injekcije, fileri, Botox, operacija nosa, zahvat na čelu, spuštanje linije rasta kose. Kaže da su je na to 'inspirirale' Jean Harlow, Marilyn Monroe i Jessica Rabbit.

Upitana koliko ju je koštao današnji izgled odbila je odgovoriti te kazala: „Postoji razlog zašto me zovu 'Najskupljim tijelom na svijetu'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 13:49