HEIMLICHOV ZAHVAT

VIDEO: UVIJEK NA DUŽNOSTI Mladoženja prekinuo govor kuma vlastitom vjenčanju i spasio život gostu

 Screenshot/YouTube

Mladoženja je na svojem vjenčanju prekinuo govor kuma kako bi mogao spasiti život osobe koja se gušila, prenosi Independent.

30-godišnji Cody Campbell trebao je podići čašu nazdraviti svojem braku sa suprugom Kelly, kada se jedan od njezinih rođaka počeo gušiti.

Cody, inače losanđeleski vatrogasac, primjetio je komešanje tijekom govora svog kuma Craiga Campbella, njegovog oca, jer se čini se gost za to vrijeme gušio na komadu mesa.

'Čuo sam nekoliko ljudi kako viču 'Moj bože, ona se guši!'. Odmah sam primjenio svoju obuku te sam izvršio Heimlichov zahvat na gošći. Nakon pet ili šest pokušaja, komad mesa na kojem se gušila više joj nije pravio probleme', rekao je Cody je za ABC7 news.

Njegova supruga Kelly pohvalila je svog muža za Inside Edition i objasnila da je Cody 'bez oklijevanja' skočio kako bi spasio život njezine rođakinje.

Nakon živopisne pauze na prijemu, slavlje se nastavilo, a Cody je potvrdio novinarima da je rođakinja njegove supruge na kraju pojela steak koji joj je pravio probleme.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 05:16