KULTNI KLUB I BEND JAVNO SE VOLE

VIDEO: DVOSTRUKO ROĐENDANSKO SLAVLJE Kawasaki 3P, koji uskoro pune 25 godina, izbacili novi spot 'Lovac', snimljen u pola stoljeća staroj Jabuci

 
 Julien Duval

U proljeće 2016. godine Kawasaki 3P je za predstavnike medija i skupinu vjernih fanova održao mini koncert u zagrebačkom klubu Jabuka. Cijeli događaj sniman je i pohranjen kako bi pričekao idealno vrijeme za izbacivanje tog genijalnog live materijala.

I pravi čas napokon je tu - GK Jabuka ove godine slavi 50. rođendan i ovaj video rođendanski je poklon benda tom legendarnom i najdugovječnijem domaćem klubu, u kojem se trenutačno održavaju rođendanski koncerti u sklopu kojih su do sad nastupili Josipa Lisac te članovi benda Chui kao gosti, Psihomodo Pop, a u petak, 23. ožujka, proslavi se pridružuju i Kojoti, i to koncertom za samo 200 najvećih fanova.

Osim Jabuke, i K3P je sazrio te i oni ove godine slave 25. rođendan, koji će obilježiti dvodnevnim spektaklom, 9. i 10. svibnja, u Teatru &TD. Više informacija o tom ”koncertnom poluđenju”, kao i ulaznicama, bit će poznato uskoro.

Redatelj videa je Mario Borščak, iza kamera stajali su Edvard Fišer i Milan Krkač, a ton snimatelji su Damir i Igor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 11:34