‘PACIJENTOVA TAJNA‘

Čuvena psihoterapeutkinja živi sa suprugom profesorom i njihovo dvoje djece. Život im je naizgled savršen, no...

Pacijentova tajna

 /Mozaik
Roman Loreth Anne White inspiriran je stvarnim zločinom: unakaženo tijelo pronađeno je podno litice...

"Pacijentova tajna" inspirirana je istinitim zločinom koji je potresao Kanadu kada je unakaženo tijelo žene pronađeno podno litice na rubu idilične obalne zajednice Story Covea. Knjiga je upravo izdašla u izdanju Mozaik knjige, pijevod na hrvatski potpisuje Andrej Bukarica. Izdavač je Mozaik knjiga, autorica Loreth Anne White.

Radnja je, naovode, sljedeća: "Lily Bradley, čuvena psihoterapeutkinja, živi u kući sa svojim cijenjenim suprugom profesorom i njihovo dvoje djece. Njezin je život naizgled savršen – novca joj ne nedostaje, omiljena je u zajednici, a njezina je krvava tajna sigurna. Istovremeno, senzualna i neobuzdana Arwen stiže u gradić. Preko noći njezina prisutnost prijeti razotkriti sve što su stanovnici Story Covea tako očajnički htjeli zadržati za sebe. Sumnjive okolnosti koje okružuju neprepoznatljivo truplo žene u grad dovode detektivku Rue Duval".

"Pacijentova tajna" inspirirana je istinitim zločinom koji je potresao Kanadu kada je unakaženo tijelo pronađeno podno litice na rubu idilične obalne zajednice Story Covea.

Loreth Anne White domaćoj se publici predstavila napetim i nezaboravnim naslovom "Ispod Đavoljeg mosta", romanom koji se do samoga kraja ne ispušta iz ruku. Njezina najnovija uspješnica "Pacijentova tajna" prava je opsesija za sve obožavatelje trilera.

White je za svoj rad dobila brojna priznanja, a njezini su kriminalistički prodani u više od tri milijuna primjeraka diljem svijeta. Nagrade i nominacije vjerni su pratitelji njezinih napetih romana, među kojima su RITA, Daphne du Maurier ili Arthur Ellis.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:03