PO CIJENI OD 4 EURA

Teatar &TD u Siječanjskoj akciji donosi čak 24 izvedbe 11 sjajnih naslova, zgrabite svoje ulaznice na vrijeme!

Siječanjska akcija Teatra &TD

 Teatar &TD
Na repertoaru su predstave ‘Gard‘, ‘Visibaba‘, ‘Franz‘, ‘Mrzim istinu!‘, ‘Žena popularnog pokojnika‘, ‘Mjesec dana na selu‘...

Jubilarno 10. izdanje Siječanjske akcije, kazališne revije Teatra &TD, koja isporučuje najnovije, aktualne, očuvane i tek nadolazeće naslove, održat će se od 9. siječnja do 11. veljače 2024. u zagrebačkom Studentskom centru, u Savskoj 25.

Zbog obnove Velike dvorane Teatra &TD, većina predstava igrat će u Polukružnoj dvorani, ali i u drugim prostorima Studentskog centra, poput Kina SC i MM centra. Predstavu "Gard" publika će moći pogledati u Centru za kulturu Trešnjevka, tzv. CEKATE-u, koji je Teatru &TD za ovu priliku pružio dom i hvala im na tome!

image

Siječanjska akcija Teatra &TD

Teatar &TD

Jedinstvena cijena ulaznice je 4 eura i one se mogu kupiti na Ulaznice.hr, njihovim prodajnim mjestima te blagajni &TD-a, koja radi od 3. siječnja, od 11 do 13 sati, a od 9. siječnja slijedi uobičajeno radno vrijeme (od 11:00 do 13:00 te dva sata prije početka predstave). Podsjećamo, zbog obnove većeg dijela Teatra &TD, blagajna kazališta izmještena je u blagajnu Kina SC, nekoliko metara dalje od &TD-a. Do blagajne Kina SC može se doći kroz glavni ulaz u kino.

Siječanjska akcija 2024. nudi 11 sjajnih naslova, odnosno 24 izvedbe istih: V. Hribar: "Hiromi", I. Martinić: "Drama o Mirjani i ovima oko nje", V. Jovanović/P. Pleše: "Mala zabava", D. Krešić/F. Rutić: "Gard", O. Frljić: "Mrzim istinu!", L. Barić/S. Milardović: "Visibaba", V. Lež/D. i K. Krešić: "Ubu Ovo Ono", T. Zajec: "Franz", F. Šovagović: "Žena popularnog pokojnika", I. S. Turgenjev: "Mjesec dana na selu" i R. Vilčnik rokgre: "Tarzan".

Više informacija o predstavama potražite na Facebooku, Instagramu i web stranicama kazališta.

image

Siječanjska akcija Teatra &TD

Teatar &TD
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 02:22