POMAMA ZA BALETOM

Sve ulaznice za Orašara rasprodane, sada se preko oglasnika prodaju po nevjerojatnoj cijeni: ‘Tri za 600!‘

 Lucija Ocko/Cropix
Službena cijena lože je 60 eura, za kartu u parketu potrebno je bilo izdvojiti 50 eura ili 38 eura, a mjesto na balkonu platiti 26 eura

Kao što je Jutarnji list jučer izvijestio, na dan kada su karte za balet ‘Orašar‘ puštene u prodaju i ove se godine ispred zagrebačkoga HNK stvorio dugi red. Slavni balet Petra Iliča Čajkovskog već tradicionalno je, o čemu svjedoče i fotografije, izazvao ogromni interes građana. Ništa manja nije bila niti pomama za online kartama na internet stranici HNK, koja je pritom u jednom trenu i ‘pala‘.

Ubrzo su osvanuli i oglasi koji ilustriraju veliko zanimanje za ‘Orašara‘. U oglasima se, naime, karte prodaju i po mnogo višim cijenama od službenih. Neki, primjerice, za kartu traže 150 eura. Ili tri karte za po - 200 eura.

Službena cijena lože je 60 eura, za kartu u parketu potrebno je bilo izdvojiti 50 eura ili 38 eura, a mjesto na balkonu platiti 26 eura.

Prva izvedba ‘Orašara‘ u koreografiji poznatog plesača i koreografa Vladimira Malakhova bit će 30. studenog, a naredne su u nizu ona 1. prosinca, 4. prosinca, 5. prosinca, 7. prosinca, 8. prosinca...5. siječnja...

image
Nera Simic/
image
Lucija Ocko/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 21:43