PJESMA KAO ODA LJUBAVI

VIDEO: PREMIJERA SPOTA HVALJENIH ROCK'N'ROLL ROMANTIČARA Rezerve novim singlom 'Srce na rukavu' za 2020. najavljuju novi studijski album

 PROMO
 

Sjajne Rezerve novim singlom "Srce na rukavu" vraćaju se u radijski eter. Rock'n'roll romantičari, izuzetno nadareni bend koji je svojim hvaljenim studijskim prvijencem "Ravno u zamku" stekao status predvodnika te jednog od najperspektivnijih rock bendova mlađe generacije, nakon kreativne polugodišnje tišine u eteru donose nam novu pjesmu - odu ljubavi.

- 'Srce na rukavu' nova je pjesma i prvi u nizu singlova koji će najaviti naš drugi album na kojemu već neko vrijeme strpljivo radimo. Pjesma je snimljena u našem studiju i kao u prijašnjim slučajevima za snimku je odgovoran bubnjar benda Tomislav Miladinović, a za mastering se pobrinuo Matej Gobec. Pjesmu smo premijerno predstavili uživo prošlu subotu u Tvornici kulture, gdje smo gostovali legendarnom Psihomodo popu - kaže frontmen benda Šime Lalić.

Rezerve i dalje ostaju vjerni svojem glazbenom izričaju, spoju romantičnog i tragičnog, modernog i retro-novovalnog zvuka, uz mladalačku zaigranost s vrlo pitkim, čvrstim, himničnim refrenom. Kako su poznati po kreativnom pristupu vlastitim materijalima, ni ovoga puta nije izostao zanimljiv i provokativan prateći spot, koji je zamišljen kao odjavna špica ljubavnog soundtracka. Režiju videa potpisuje iskusni i renomirani redatelj Filip Filković Philatz.

- Što se samoga spota tiče, to je naš prvi spot sniman u jednome kadru. Prepustili smo se u ruke Filipu Filkoviću Philtzu i Renati Lučić iz More Magnets produkcije i jako smo zadovoljni konačnim rezultatom pa se nadamo da će se i vama dopasti. Također valja spomenuti da se u spotu pojavljuje talentirana i sve poznatija glumica Klara Mucci s kojom je također bio gušt surađivati - zaključuju Rezerve.

Iza vlasnika nagrade Veliki prasak, za novog izvođača godine nezavisne novinarske nagrade Rock&Off, stoji veliki broj koncertne kilometraže, gdje su, uz prošlotjedno gostovanje Psihomodo Popu, gostovali i na koncertima Nene Belana i Dubioze kolektiva, a mogu se pohvaliti i nastupima na svim renomiranijim festivalima domaće i regionalne scene, kao i rasprodanim prošlogodišnjim solističkim koncertom u Tvornici kulture.

Zbog svoje originalnosti te promišljenog i cjelovitog pristupa glazbenom i vizualnom identitetu, od svoje pojave na sceni kritika ih hvali i podržava, publika voli, a pjesme su im dospjele na vrhove top lista, pa nema sumnje da se s velikim nestrpljenjem očekuje njihovo novo studijsko izdanje, koje bi trebalo izaći tijekom 2020. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 23:51