NOVI ČLANOVI BENDA

VIDEO: OPASNE CURE S TRBUSIMA Pogledajte novu Lollobrigidu u devetom mjesecu trudnoće

Obzirom da sam spot snimala u devetom mjesecu trudnoće, moje kolegice za mikrofonom - Petra i Bojana - također nose 'trbuhe', iz solidarnosti, otkrila je Ida Prester

Na pjesmi 'Uzalud' benda Lollobrigida gostuje Bojana Vunturišević iz benda Svi na pod!, jedan od najistaknutijih bendova nove srpske scene, koji će nastupiti u Malom pogonu zagrebačke Tvornice kulture 17. travnja, kada će promovirati nedavno objavljeni album 'Mladost'.

"Sviđa nam se muzika tog benda i Bojanin vokal, ali htjeli smo je staviti u malo žešći kontekst, da vidimo kako ćemo nas tri funkcionirati u punk varijanti. Ispalo je sjajno, mislim da je i Bojani godio izlet u divljanje i vrištanje," ispričala je Ida Prester, pjevačica Lollobrigide.

Bojana Vunturišević i njen beogradski bend 'Svi na pod!' sviraju 17. travnja u zagrebačkoj Tvornici kulture

"Pjesma je pravi girl riot, a spotom smo htjeli prenijeti energiju živog benda. Svi članovi benda Lollobrigida su novi (osim mene i Petre), to je sad beogradska ekipa mladih momaka iz Bigza i ovo je trenutak da ih upoznate. A s obzirom da sam spot snimala u devetom mjesecu trudnoće, moje kolegice za mikrofonom - Petra i Bojana, također nose 'trbuhe', iz solidarnosti", otkrila je Ida Prester.

Pogledajte u novom spotu Lollobrigide kako izgledaju ove opasne cure s trbusima:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 13:46