TERETANA SESSION

VIDEO: KANDŽIJA I GOLE ŽENE DOBILI UPALU MIŠIĆA NA SNIMANJU SPOTA ZA 'NEMA LABAVO' Osječki reperi u teretani s Vesnom Mimicom

 Dino Šertović
Novi singl stiže nam uoči priprema za veliku koncertnu promociju studijskog izdanja koja će se održati 12. ožujka u Tvornici kulture

Kandžija i Gole žene predstavljaju novi singl i prateći videospot – 'Nema labavo', naslovnu pjesmu iznimno hvaljenog albuma kojeg će koncertno predstaviti u Tvornici kulture 12. ožujka.

Krajem prošle godine, Kandžija i njegov bend Gole žene, objavili su hvaljeni studijski album 'Nema labavo', koji je u rekordnom roku uhvatio same vrhove godišnjih top lista najboljih izdanja 2015.! S albuma je do sada predstavljena nekolicina singlova i pjesama sa sumanutim videospotovima, među kojima je još uvijek aktualan singl „Đuro“.

Kandžija i Gole žene su kao novi singl pripremili naslovnu pjesmu izdanja - 'Nema labavo'. Novi singl stiže nam uoči priprema za veliku koncertnu promociju studijskog izdanja koja će se održati 12. ožujka u Tvornici kulture.

Kako i priliči svim pripremama, momci uz muzičke finese, bruse i svoju fizičku spremnost, pa su tako za „Nema labavo“ pripremili i ‘Teretana Session’ videospot u kojem su ugostili jednu i jedinu – Vesnu Mimicu.

Videospot je dostupan je i na YouTube/Vevo kanalu Kandžije i Golih žena: https://www.youtube.com/user/rimokatolikVEVO .

"Nema labavo je himna albuma i himna svake teretane, zvali smo Vesnu koja nam je pokazala par vježbi tako da stvarno nema labavo. Imamo upalu mišića svi", komentirao je Kandžija.

Pripreme za koncertnu promociju albuma najavljene su još tijekom prošlog tjedna, kada je otkriveno kako će putem svog YouTube/Vevo kanala publici pružiti uvid u aktivnosti uoči zagrebačkog nastupa. Svakog utorka do koncerta će objavljivati ‘Teretana Session’ - novi videospot s jednom od pjesama s albuma 'Nema labavo'. Uvodni dio činila je „Preuvjerljiva tamburica“, a ovog tjedna nam stiže i ‘Teretana Session’ video za novi singl – 'Nema labavo'.

O ‘Teretana Sessionu’ Kandžija otkriva: "Naš najvažniji koncert ikad, osim sviračkog znanja, zahtjeva i veliku koncentraciju i fizičku spremu, a mi smo realno oduvijek bili mišićavi, iako se možda ne vidi. Sad smo odredili plan od 4 tjedna fizičkog i mentalnog treninga, svaki ćemo snimiti da vidite kako nam ide. Počeli smo dosta lagano s tamburicama i odradili visinske pripreme, a ovaj tjedan nastavljamo s još malo razgibavanja, jer je to najvažniji dio, realno. U tome nam je pomogla i osoba koju jako cijenim i poštujem još odmalena, a to je Vesna Mimica i ovim putem bih htio reći - hvala ti Vesna, lavovski posao si odradila. Sad nakon tog mislim da smo spremni i već sljedeći tjedan bismo mogli krenuti s ozbiljnim pripremama i stvarno početi vježbati ali polako, ne bismo htjeli da se netko ozlijedi ili istegne mišić bezveze."

U Veliki pogon Tvornice kulture Kandžija i Gole žene stižu u subotu 12. ožujka.

Pogledajte video

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 04:59