NOVA EPIZODA

VIDEO: Gledajte Jutarnji Ritam i osvojite CD Bambi Molestersa

U novom nastavku Jutarnji ritam donosi Vam nešto staro, nešto novo, nešto posuđeno i nešto plavo. Nakon 20 godina ponovo su se okupile zvijezde 80-ih - Spandau Ballet. Povratnička turneja dovela ih je i u Zagreb. Ovo nije prvi put da nastupaju u Domu sportova. Basisti Martinu Kempu sjećanje se vratilo čim je zakoračio u dvoranu.

- Zvali smo je 'ledeni ring - povjerio je voditeljici i urednici Jutarnjeg ritma Liviji Knapić. No odmah se sjetio i kako je publika bila vruća. Je li generacija 80-ih i nakon dva desetljeća uspjela zagrijati hladni Dom sportova, provjerite u prilogu.

Gužva je bila i na nastupu sisačkih surf-rockera The Bambi Molestersa. Dvorana ITD bila je tijesna za sve koji su željeli čuti novi album, pa je grupa morala organizirati još jedan koncert. No pozornici im se pridružio stari prijatelj Chris Eckman, ali i članovi Zagrebačke filharmonije. A onima koji su ostali bez karte, Jutarnji ritam poklanja LP izdanje albuma ‘ As the dark wave swells’. Kako ga osvojiti za svoju glazbenu kolekciju saznajte klikom na video.

Budući da smo obećali i nešto novo, u ovoj emisiji predstavljamo nove glazbene nade 'Žensku Buku' odnosno 'Žbuku'. Ako Vam se svide, pošaljite nam mail te osvojite i njihov EP.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 02:40