SVEMIRSKO PUTOVANJE

VIDEO: CHUI feat. BORIS ŠTOK Suradnja jazz genijalaca i jednog od najboljih muških vokala prizvala je odličnu animaciju Dalibora Barića... Pogledaj!

 YouTube
 

ZAGREB - Nakon suradnje s Josipom Lisac Chuievci su podijelili glazbenu inspiraciju i s jednim od naših najboljih muških vokala Borisom Štokom, snimivši zajedno pjesmu naslovljenu 'Pogledaj'.

„Bili smo sretni kad nam se javio Boris da napravimo nešto skupa. Ja sam pratio njegov rad i u grupi Quasarr i jedna od njihovih najdražih pjesama mi je bila Arpeggio pa sam uvod u Pogledaj napravio i kao neku posvetu bivšem Borisovom bendu. Kako je Boris krenuo dalje u solo vode tako je i nastavak pjesme otišao u skroz novom smjeru... I eto je u skoro osam minuta, pravo glazbeno putovanje, kojem je Dalibor kroz spot dao još jednu novu dimenziju”, izjavio je povodom predstavljanja suradnje Toni Starešinić, vođa Chuia.

Fantastičnu pjesmu prati jednako takav video spot, a naslov pjesme kao da je sam pozvao genijalnog Dalibora Barića koji je napravio fenomenalan spot. Riječ je o animiranom videu koji je upotpunio ovo malo glazbeno remek djelo.

Pjesma 'Pogledaj' u originalnoj verziji traje gotovo 8 minuta, ali je napravljena i radio edit verzija od 4:43 minuta koja će biti prihvatljivija za emitiranje u eteru radio postaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 21:48