GLAZBENI VIKEND

Spektakularna produkcija Gates of Agartha iz Amerike dolazi u istarski Cave Romane

 Press/
Glazbeno događanje održava se 23. i 24. lipnja, a na ovu jedinstvenu pozornicu donosi kulisu koja se ovih dana izrađuje u Americi i Turskoj

Spektakularni glazbeni događaj „Gates of Agartha“ koji će se održati u istarskom Cave Romane najbolji je izbor za produženi vikend u lipnju.

Dvodnevno glazbeno događanje održava se 23. i 24. lipnja, a na ovu jedinstvenu pozornicu donosi spektakularnu produkciju koja se ovih dana izrađuje u Americi i Turskoj. Iako je povijesni kamenolom sam po sebi dovoljno fascinantan, novi elementi koji će po prvi puta biti viđeni u ovom dijelu Europe zasigurno će oduševiti tisuće posjetitelja, koji u Istru dolaze iz cijelog svijeta.

image
Press/

Iako svakodnevno nastupaju na brojnim očaravajućim lokacijama, dolazak u Cave Romane bit će jednako uzbudljiv i za DJ zvijezde među kojima su talijanski superstar DJ Marco Carola, autor brojnih house hitova, Španjolac Dennis Cruz, osnivač Crosstown Rebelsa Damian Lazarus, grčka zvijezda Echonomist, zvijezda nove generacije nizozemske house scene Chris Stussy, te domaći i regionalni izvođači.

image

Chris Stussy

Press/
image

Dennis Cruz

Press/
image

Echonomist

Ioanna Chatziandreou/
image

Marco Carola

Press/

Ulaznice za prvi „Gates of Agartha“ mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr.

Dvodnevno glazbeno druženje početak je suradnje hrvatskog glazbenog brenda BSH i poznatog američkog brenda Gate sa sjedištem u Los Angelesu. Oni su pak organizatori sestrinskog događaja u turskoj Kapodokiji „Echoes from Agartha“.

Zahvaljujući uspješnoj promociji ovog događaja u Americi, već sada je najavljen velikog broja gostiju iz SAD-a.

„Ovaj događaj za nas je veliki organizacijski izazov. Iako smo u Cave Romane već prošle godine organizirali uspješna događanja, dolazak ovog brenda te impresivne produkcije svakako će organizaciju ovakvih evenata u Hrvatskoj podići na jednu novu razinu. Pozivam sve da osiguraju svoje ulaznice na vrijeme jer je sama lokacija ograničena brojem posjetitelja.“ – istaknuo je Drago Vukelić ispred BSH Events.

Uz „Gates of Agartha“, BSH u Cave Romane za 12. kolovoza najavljuje ekskluzivno gostovanje svjetske DJ zvijezde Hot Since 82, koji je nedavno oduševio nastupom u Zagrebu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 12:19