TO MU NIJE TREBALO

Predstavnik Izraela zgrozio javnost bezobraznim ponašanjem prema našoj Miji: ‘Kakav narcis!‘

Mia Dimšić i Michael Ben David

 Screenshot/Reddit
‘Odvratno‘, ‘znam da neću glasati za njega‘, ‘jadna Mia‘, ‘koji umišljeni tip‘, negodovali su fanovi Eurosonga

Trenutak s priprema za ovogodišnju Euroviziju kad je izraelski predstavnik Michael Ben David istrgnuo mikrofon iz ruku hrvatske pjevačice Mije Dimšić izazvao je lavinu reakcija na Redditu, prenosi Slobodna Dalmacija.

Mia je upravo bila odradila intervju na tirkiznom tepihu i na zahtjev novinara zapjevala svoju omiljenu eurovizijsku pjesmu iz ranijih godina, a David, koji joj se prvo pridružio, nasilno ju je prekinuo iščupavši joj mikrofon iz ruku. "Give me the mic!" (Daj mi mikrofon!), viknuo je.

- To je bezobrazno, čak i ako je šala - napisao je netko.

- Kako itko može misliti da je ovo normalno ponašanje? - glasio je drugi komentar.

"Odvratno", "kakav narcis", "znam da neću glasati za njega", "jadna Mia", "koji umišljeni tip"..., nastavili su negodovati fanovi Eurosonga.

- Mora naučiti kako granice funkcioniraju. Jedno je ponašati se zaigrano ili vrckasto, a druga je stvar biti bezobrazan - napisao je jedan korisnik Reddita.

David je zatim rekao Miji da ode jer je "ovo njegov trenutak", no uskoro se stao smijati i grliti je, iako je upitno koliko je njoj cijela situacija bila simpatična. "Šala, šala...", vikao je izraelski kandidat na odlasku.

Korisnici se zgražaju nad njegovim cjelokupnim ponašanjem, budući da ovo nije izolirani incident koji ga prikazuje u lošem svjetlu. Kako su mnogi istaknuli, David je glasan i nametljiv, ima neprimjerene šale, drugim se kandidatima unosi u lice, upada im u riječ, dodiruje ih i provocira. Voditelju je tijekom razgovora čak stao potezati i skidati zaštitnu masku.

Jednog je kandidata poljubio bez njegovog pristanka.

Malo je reći da Michael Ben David nije prikupio simpatije publike, iako se upravo tome nadao, već baš suprotno - postao je vjerojatno najomraženiji natjecatelj ove godine, ako je suditi po komentarima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:41