PLES NA JARUNU

POZNAT DATUM NOVOG WE LOVE SOUNDA Organizatori: 'Čekaju nas program na dvije pozornice, umjetničke instalacije i radionice'

 Edge
 

U pripremi je novo izdanje festivala We Love Sound, koji se ove godine na Jarunu četvrti put održava 6. lipnja. Organizatori najavljuju duplanje programa, pa će umjesto dosadašnje jedne biti postavljene dvije pozornice, od kojih će nova biti posvećena nešto žešćem techno zvuku.

Osim bogatog glazbenog programa, spremaju se i razne radionice te umjetničke instalacije, tako da će program početi već ranijih popodnevnih sati na Velikom jarunskom jezeru.

Edge

Inače, prethodnih su godina na ovom festivalu koji je “mlađi brat” Sonusa, već kultnog slavlja elektronike na Zrću, nastupale neke od najvećih svjetskih zvijezda elektroničke glazbe današnjice. Tu su, među ostalima, bili Seth Troxler, Loco Dice, Dyed Soundorom, Jackmaster, tINI, Fuse kolektiv, Shaun Reeves te Ricardo Villalobos.

Za najlojalnije posjetitelje osigurano je i pravo na kupovinu pre-registration ulaznica po cijeni od 79 kn, a organizator je objavio i završnu cijenu ulaznica koja će iznositi 319 kn. Karte su dostupne na službenoj stranici festivala - www.we-love-sound.com.

Osim na stranici, sve ostale novosti vezane uz ovaj zagrebački festival koji otvara ljetnu sezonu možete pratiti i na njihovim društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 00:15