Brojni DJ-i

Poznat datum drugog LMF-a, festivala koji je prvi kod nas doveo zabavu na party kamionima

LMF festival

 press
Prvo izdanje održano je na Jarunu, gdje su kamioni kružili po jezeru pa se zaustavili kod glavne pozornice

Objavljeni su datumi održavanja LMF festivala: drugo izdanje ovog slavlja elektroničke glazbe događa se od 3. do 5. lipnja 2022. godine na zagrebačkom Jarunu.

Na prvom izdanju festivala u kolovozu ove godine program na šest pokretnih party kamiona je dnevno pratilo više od pet tisuća posjetitelja, a u samo 24 sata plesni podij rasplamsao je publiku uz 40 elitnih DJ imena cijeloga svijeta (Marco Carola, Luciano, Claptone, Audiojack, Eli Brown..).

Nakon višesatnog kruženja pokretni kamioni zaustavili su se na festivalskom prostoru, na južnoj strani lokacije gdje je bila postavljena spektakularna glavna pozornica.

Ovo je prvi festival takvog koncepta u Hrvatskoj i u 2022. godini vraća se u još luđem i impresivnijem tonu.

Inače, Jutarnji je već pisao o pokretačima ovog festivala, koji su premijerno izdanje LMF-a organizirali u Las Vegasu.

"Nakon premijernog izdanja 2019. godine i prvog europskog izdanja ove godine za koje smo odabrali Zagreb kao grad domaćin, možemo reći da definitivno nismo fulali u izboru destinacija. Kao što se da naslutiti, te dvije destinacije ostat će i dalje naši gradovi domaćini te će se u narednim godinama festival nastaviti i razvijati u duhu velikih svjetskih festivala. Posebno smo ponosni što ćemo gradu Zagrebu doprinijeti u turističkom i gospodarskom razvoju i promovirati ga u cijelom svijetu kao urbanu destinaciju. Najviše će nam tu pomoći činjenica da dovodimo svjetske megazvijezde koje prate milijuni obožavatelja diljem svijeta. Na idućem izdanju LMF festivala možete očekivati tri dana uživanja u vrhunskoj glazbi, i puno popratnih sadržaja, koje ćemo uskoro otkriti", izjavio je organizator festivala Marijan Gagulić.

Iz LMF-a najavljuju da će uskoro objaviti prvi val izvođača.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 14:14