SVJETSKA TURNEJA

Objavljen live album Rage Against The Machinea s 15 pjesama, bend najesen stiže i u Zagreb

Rage Against The Machine

 PROMO
Album ‘Live & Rare‘ donosi službene bootleg snimke i demose iz razdoblja od 1991. do 1997. godine

Grupa Rage Against The Machine objavila je album "Live & Rare" koji donosi službene bootleg snimke i demose iz razdoblja od 1991. do 1997. godine. Izdanje je službeno objavljeno samo u Japanu davne 1998., a sad je, prateći njihovu veliku svjetsku turneju, prvi put dostupno globalno putem streaming servisa.

"Live & Rare" sadrži ukupno 15 skladbi. "Bullet In The Head" i "Settle For Nothing" snimljene su 1993. na koncertu u Amsterdamu, a u Nizozemskoj su još zabilježene "Zapata‘s Blood", "Without A Face" i "Black Steel In Hour Of Chaos", obrada grupe Public Enemy, čiji se frontman Chuck D pridružio bendu na pozornici za tu priliku.

"Bombtrack", "Take The Power Back", "Freedom" i cover N.W.A. "Fuck Tha Police" snimljene su na američkim i kanadskim koncertima, a poseban dodatak je pjesma Allena Ginsberga "Hadda Be Playing On The Jukebox", koju je bend izveo u Detroitu. "Live & Rare" sadrži i "Darkness" te "Clear The Lane", koje su se originalno našle na demo izdanju objavljenome prije epohalnog debi albuma, a na kraju su se našli bonus trackovi - žive verzije pjesama "People Of The Sun", "No Shelter" i obrada "The Ghost Of Tom Joad".

Dobar dio pjesama s "Live & Rare" izdanja Rage Against The Machine uključio je u svoju aktualnu, najtraženiju svjetsku turneju "Public Service Announcement", koja 17. rujna stiže u zagrebačku Arenu. Na njihovu prvom gostovanju u Hrvatskoj kao specijalni gosti nastupit će sjajan hip hop duo Run The Jewels.

Veliki Rage Against The Machine u dvorani na Laništu dočekat će fanovi iz doslovce cijeloga svijeta. Osim regije i brojnih europskih zemalja, ulaznice se prodaju i na dalekim lokacijama poput Argentine, Novog Zelanda, Hong Konga, Singapura, Dominikanske Republike i Gvatemale. U kupnji prednjači domaća publika te fanovi iz Italije, Slovenije i Srbije. Prema trenutnim brojkama, 46% ulaznica prodano je izvan Hrvatske. Zbog izuzetne potražnje u prodaju su puštene dodatne ulaznice u sektorima tribine sjedenje 2 po 550 kuna i tribine sjedenje 1 po 650 kuna, a kupiti se mogu u prodajnom sustavu Eventim.

Koncert grupe Rage Against The Machine u Zagrebu organiziraju Charm Music, Live Nation i LAA.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 00:39