POPULARNI BEND

Nove pjesme izazvale neviđenu histeriju među fanovima! ‘Obje su na srpskom, većina publike nije razumjela niti riječ‘

Joker Out

 Vita Orehek
Ova serija nastupa, nazvana ‘See You Soon‘, benda Joker Out obuhvatit će 13 zemalja, uključujući Francusku, Belgiju i Italiju...

Grupa Joker Out započela je veliku europsku turneju "See You Soon" s dva rasprodana koncerta u Helsinkiju. Finska publika, osim što ima čast otvoriti novi tour benda, dobila je i poseban poklon kojem se nisu nadali – premijerno izvođenje dvije potpuno nove pjesme koje su izazvale neviđenu histeriju među fanovima! Efekt je jači zbog činjenice da su obje pjesme na srpskom i većina publike nije razumjela niti jedu riječ.

"U Helsinkiju smo premijerno odsvirali dve neobjavljene pjesme – "Štabihja"i "Bluza". Ne treba posebno naglašavati da Finci ne razumiju srpski jezik, ali reakcija je bila kao da sviramo naše apsolutno najpopularnije pjesme. Samo smo se gledali i smijali jedan drugome. Kad smo se vratili u hotel vidjeli smo da je reakcija na internetu ista kao ona koju smo doživjeli na koncertu, čak se grupa naših fanova na JokerOut Subs aktivirala i uz video snimku prevela obe pjesme na engleski jezik. Komentatori na društvenim mrežama traže od nas da objavimo pjesme, ali morat će još malo pričekati jer ćemo ih snimati poslije turneje" – oduševljeno je izjavio bend.

Sredinom veljače Joker Out predstavili su svoj novi singl "Everybody‘s Waiting", nasljednik odličnog "Sunny Side Of London". On će se, zajedno "Šta bih ja" i "Bluza" (koja zasad nosi taj radni naziv) naći na sljedećem studijskom albumu benda.

Joker Out prodali su sve ulaznice u helsinškom House Of Culture, što znači da ih je slušalo više od 3000 fanova. Pred njima je dugačka turneja koja se sutra nastavlja u Tallinn, a slijede je Riga, Vilnius, Krakow, Berlin, Leipzig, Malmo i još mnogo gradova. Ova serija nastupa, nazvana "See You Soon", obuhvatit će 13 zemalja, uključujući Francusku, Belgiju i Italiju po prvi put, s 22 koncerta u nekim od legendarnih svjetskih koncertnih prostora, kao što je primjerice O2 Shepherd‘s Bush Empire.

Poznati su i datumi nekih od festivalskih nastupa, među njima su Sea Star (23. – 26. lipnja, Umag), EXIT (10. – 14 srpnja, Novi Sad) i Sziget (7. – 12. kolovoza, Budimpešta), na kojima će i ovdašnja publika imati prilike po prvi put uživo čuti "Everybody‘s Waiting", "Šta bih ja" i "Bluza" uživo!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:14