KATRANOVA PODMORNICA

MAURICE FULTON Jedan od najboljih svjetskih house DJ-a i koproducent hita 'Gypsy Woman' prvi put u Zagrebu

 press
 

U intimnom prostoru Podmornice u klubu Katran samo za najveće zaljubljenike u glazbu svoj će set vrtjeti trenutno jedan od najcjenjenijih svjetskih producenata. Imogen Recordings u Zagreb dovodi Mauricea Fultona 27. travnja.

Maurice Fulton započeo je svoju profesionalnu karijeru u Baltimoreu. Inspiriran Grandmaster Flashom 1982. godine staje prvi puta pred gramofone i ostalo je povijest. Danas je na glasu kao jedan od najiskusnijih i talentiranijih DJ-eva generacije, a u posljednjih 30 godina bio je ključna figura klupske scene i razvijanja klupske kulture.

Radio je pod brojnim pseudonimima i surađivao s mnogim labelima, a treba spomenuti i producentski kredit za "Gypsy Woman" Crystal Waters, koji je jedan od najvećih house hitova 90-ih godina.

Omiljen DJ-ima i publici promaknuo se u jednog od najtraženijih remiksera gdje i dan danas odrađuje posao na vrhunskom nivou, što potvrđuje i svježi remix za Roisin Murphy.

Maurice je jedan od rijetkih DJ-eva koji u svojim setovima stvara posebnu magiju kakvu je danas teško čuti te zbog koje su se mnogi i zaljubili u samu kulturu - uvijek nepredvidiv i svjež sve ovo vrijeme. U svojim setovima kombinira funk, soul i eklektične disco soundove sa suvremenim houseom i danceom.

Imate ga priliku po prvi puta slušati u Zagrebu 27. travnja gdje mu se pridružuju Ilija Rudman i Antonio Zuza na Imogen Label Nightu u Podmornici u Katranu.

Cijene ulaznica do 15. travnja su 70 kuna, do 25. travnja 80, a na sam dan koncerta 90 kuna. Ulaznice možete kupiti na entrio.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 09:15