LUOMO @ SIRUP

Mag house glazbe ovog petka gostuje u Sirupu

Mag house glazbe, kako ga zovu u klupskim krugovima, finac Sasu Ripatti, aka Luomo, ovog petka gostuje u Sirupu

Beskrajno senzualni house bogat detaljima koji oboružavaju bilo da se prepuštate rijetkim trenutcima relaksacije ispred zvučnika u okruženju doma ili ste spremni za ples. Stvoriti ga, prezentirati i uistinu postići element slušanja uz visoku kvalitetu zvuka odlika je rijetkih izvođača. Luomo je nesumnjivo jedan od njih.

Ripatti je eksperimentiranje s glazbom započeo kao jazz bubnjar. Otkrivši elektroniku upustio se u istraživanje nekoliko žanrova ostavši zapamćen i po pseudonimu Vladislav Delay pod čijom krinkom i danas iskušava granice eksperimentalne elektronike. Međutim, značajan i uvelike zamjetan trag u stvaranju glazbe Ripatti ostavlja upravo kao Luomo; povučen i miran producent čija je misija učiniti house izuzetno bogatim i pristupačnim u isto vrijeme.

Osebujan stil okarakteriziran je stapanjem prodornih vokala u deep house pozadinu obuhvaćenu eksperimentalnim sekvencama.

Tijekom života u Berlinu surađivao je sa zanimljivim imenima urbane glazbene kulture uključujući i mnoge mainstream izvođače poput Massive Attacka, Apparata, Robert Owensa i Scissor Sistersa. Ovog petka, 18. prosinca, Luomo gostuje u Sirupu. Njegovo je gostovanje iznimna prilika da utvrdite gradivo preslušavajući hitove poput Could be like this, Tessio ili pak Love you all te na Sirupovom podiju podijelite afekciju prema plesnoj i nadasve bogatoj house glazbi.

Uz prepoznatljivog Luomoa, Sirup ovaj vikend predstavlja i jedno novo ime. Home Made Electronica u subotu predstavlja novo izdanje: mladog glazbenika koji je zaintrigirao publiku live actom u prepunom Porat klubu – Monoteka. Kako zvuči mlada uzdanica domaće klupske scene poslušajte u subotu, 19. prosinca.

S obzirom na to da vas Sirup još časti, karte za Luomoa mogu se kupiti za 40 kn prije te 50 kn poslije ponoći. Home Made Electronica s ponosom predstavlja Monoteka i povodom izdanja sve časti besplatnim upadom. Kao što Luomov veliki hit kaže, Sirup i on Love you all.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. lipanj 2024 09:05