POPULARNOST FESTIVALA

Lonely Planet proglasio Garden Tisno novom prijestolnicom festivala

U izdanju za lipanj svjetski poznati turistički vodič Lonely Planet kao deset prijedloga za brzi bijeg na drugo mjesto stavio je Garden Festival u Tisnom i istaknuo osim vrhunske glazbe i prirodne ljepote koje okružuju lokaciju tik uz Jadransko more.

Garden Festival još jednom je dokazao da je najbolji ambasador hrvatskog turizma u Europi. Već godinama na samom vrhu svjetskih boutique festivala, dobio je još jedno priznanje u lipanjskom broju magazina Lonely Planet. “Garden Festival i Electric Elephant se održavaju početkom srpnja u Tisnom, mjestu ljepote tipične za morske gradiće, gdje nastupaju najbolji predstavnici europske elektroničke i dance glazbe. Tisno pruža puno više od ostalih festivala u regiji svojim izvanfestivalskim sadržajima, a to su krstarenje brodom oko okolnih otoka, istraživanje zavučenih uvala i degustacija nevjerojatnih morskih delicija.” napisali su u Lonely Planetu.

Osim priznanja od strane Lonely Planeta, najrelevantniji portal koji pokriva elektronsku glazbu u svijetu Resident Advisor i ove godine uvrstio je Garden Festival na svoju listu top festivala elektronske glazbe. RESIDENT ADVISOR – RA vodeći je on-line magazin iz područja elektronske glazbe koji svoje urede ima u Londonu i Berlinu i ima preko 600.000 tisuća čitatelja mjesečno. Na visokom četvrtom mjestu uvrstio je Garden Festival ističući izvođače kao što su Nicolas Jaar, Ben UFO, Kenny Dope, Metro Area, Derrick Carter, Norman Jay, Jose Padila

Ovogodišnji, sedmi po redu, THE GARDEN Festival održava se od 4. do 11. srpnja 2012., pod motom 'The Story So Far...' i otvara novu stranicu svoje povijesti na novoj lokaciji u Tisnom na otoku Murteru. Kroz osam dana trajanja nudi pravi glazbeni užitak uz prelijepo čisto Jadransko more, a popularnost festivala potvrđuje i činjenica da je od 16. zabava na brodu već 12. rasprodano.

Ulaznice za THE GARDEN Festival za hrvatsko i regionalno tržište prodaju se u sustavu EVENTIM-a i na službenim stranicama festivala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 00:32