VRIJEDI POSLUŠATI

Kensington Lima s novim singlom i spotom ‘Dolly‘ najavljuju novi studijski album

Kensington Lima
 Promo
Album “Southbound” benda Kensington Lima stiže u listopadu ove godine, a pjesma “Dolly” predstavlja službeni najavni singl

Kao službena najava novog studijskog albuma, iz glazbene radionice benda Kensington Lima stiže nam melodični novi singl “Dolly” zajedno s pratećim videospotom.

“Dolly je priča o zločestim akordima, susretu s vanzemaljcima i otpusnim pismima. Drugim riječima, svatko će u pjesmi prepoznati neko svoje značenje. Nastala je na jednom neobaveznom jam sessionu, potpuno slučajno i neopterećeno, a na kraju se prometnula u jednu od mojih omiljenih pjesama s nadolazećeg albuma", otkrio je o pjesmi autor i glazbenik Josip Radić, koji stoji i iza glazbenog projekta Valentino Bošković.

Kako je već istaknuto, pjesma “Dolly” predstavlja službeni najavni singl novog studijskog albuma benda Kensington Lima, koji nam stiže u listopadu ove godine, a popraćena je i videospotom za koji je zaslužan dugogodišnji suradnik benda, Dalibor Barić.

Novi singl snimljen je uživo tijekom jednog plodnog sessiona u zadarskom studiju Twenty Twenty, a u njegovom kreiranju sudjelovala je bendovska jezgra - Jere Šešelja na bubnjevima, Davor Capković na gitari i Josip Radić na basu. Svoj doprinos na klavijaturama dao je i svestrani glazbenik Toni Starešinić, a svoj debi u ovoj suradnji imala je i Katarina Radić na pratećim vokalima.

Drugi po redu studijski album benda Kensington Lima nosi naziv “Southbound” i očekuje se tijekom listopada ove godine. Donosi nam ukupno deset pjesama, u čijem stvaranju je uz članove benda sudjelovala i nekolicina glazbenih prijatelja i gostiju. Naslovnicu albuma krasit će fotografija Feđe Klarića nastala na splitskoj Rivi 1981. i oživljena sada, četrdeset godina kasnije.

image
Kensington Lima
Promo
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 05:30