U VINTAGEU

Jeste li spremni za čaganje i skakanje? Na velikom finalu projekta ‘PRati moj đir‘ sviraju Svemirko i Donkey Hot

Svemirko i Donkey Hot u Vintageu

 PROMO
Svemirko postavljaju trendove, pomiču i brišu granice, a Donkey Hot su u Areni Zagreb bili predgrupa Goranu Baretu i Majkama

Četvrtak, 8. veljače, mjesto - Vintage Industrial Bar, gig - Svemirko i Donkey Hot! Kombinacija popa i rock‘n‘rolla, dva možda najperspektivnija benda na našim prostorima i jedan klub koji se u svim raspravama nađe među top 3 mjesta za izlaske u Zagrebu.

Svi znamo koliko je vruće na Svemirkovim koncertima. Oni su pop bend, možda ne u klasičnom smislu te riječi, ali svakako su oni koji postavljaju trendove, pomiču i brišu granice. Svemirko je danas lako moguće najtraženija koncertna senzacija na području zemalja koje nastanjuju Južni Slaveni, a Marko Vuković, glavni i kreativni um benda, ne prestaje isporučivati obećano i neočekivano. Na Svemirku čagaš, htio to ili ne.

A Donkey Hot one najhrabrije možda natjera da rade sklekove usred koncerta, a svi drugi će se sigurno naskakati koliko dugo nisu. Oni su rock‘n‘roll bend iz Zagreba - onaj dobar, prljavi i žestoki rock‘n‘roll. Nedavno su izbacili svoj album prvijenac "MAMA" i odradili više od 30 koncerata, a možda ste ih čuli i u Areni Zagreb, gdje su bili predgrupa Goranu Baretu i Majkama.

Ulaznice su dostupne na Entrio servisima, a koncert je organiziran u sklopu projekta "PRati moj đir", koji spaja mlade organizatore projekata u kulturi i novinare s ciljem povećanja medijske vidljivosti (jedan od partnera projekta je i Jutarnji list), networkinga i postavljanja temelja za dugoročnu suradnju uz svježu perspektivu promocije kulturnih projekata mladih organizatora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 02:17