VIŠA SILA

INMUSIC FESTIVAL ODGOĐEN ZBOG KORONAVIRUSA Petnaesto po redu izdanje održat će se od 21. do 23. lipnja 2021., kupljene ulaznice ostaju važeće

Chino Moreno iz grupe Deftones, jednog od najavljenih izvođača 15. po redu INmusic festivala
 Mairo Cinquetti / NurPhoto via AFP

Petnaesti po redu INmusic festival koji se trebao održati na Jarunu u Zagrebu od 22. do 24. lipnja odgođen je zbog djelovanja više sile - pandemije koronavirusa, izvijestili su organizatori.

"Odlukom Vlade Republike Hrvatske donesene 23. travnja 2020. godine kojom se definiraju daljnje epidemiološke mjere i ograničenja u svrhu zaštite stanovništva od širenja epidemije bolesti COVID-19, a koja podrazumijeva i nužan nastavak zabrane održavanja javnih događaja i velikih okupljanja te slijedom odluka drugih europskih vlada o nastavku zabrana javnih okupljanja u narednim mjesecima diljem kontinenta, službeno je postalo jasno da se 15. INmusic festival neće moći održati u najavljenom terminu", navodi se u objavi za medije.

Umjesto u navedenim terminima, 15. INmusic održat će od 21. do 23. lipnja 2021. godine na istom mjestu (festivalski kamp posjetitelje će ugostiti od 18. do 25. lipnja).

Ulaznice kupljene za INmusic festival #15 i prateći kamp ostaju važeće za nove datume održavanja u 2021. godini.

"Organizacija INmusic festivala je u intenzivnoj komunikaciji sa svim objavljenim i neobjavljenim izvođačima koji su svi izrazili želju da se njihovi planirani nastupi na INmusic festivalu #15 realiziraju u sklopu novih datuma održavanja u 2021. godini", kažu organizatori te dodaju da izvođači i organizacija festivala mole za strpljenje i razumijevanje dok se odgode najavljenih turneja ne zaključe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:57