ELEKTRONIČKA GLAZBA

GROOVE organizira spektakularan event koji će okupiti ljubitelje elektroničke glazbe iz cijele regije

Gorgon City

 Seth Browarnik/Instar Images/Profimedia/Seth Browarnik/instar Images/profimedia
Uz najbolje ozvučenje do sada, impresivne vizuale i animacije te profesionalno osvjetljenje, predstavljaju potpuno novi doživljaj izlaska u glavnom gradu Hrvatske

Mini rebranding i vizualni identitet za nezaboravno iskustvo partijanja GROOVE, ranije poznat kao ENTER THE GROOVE, ulazi u novu eru organizacije nezaboravnih elektroničkih događaja u Zagrebu. Povodom mini rebrandinga, očekuje se uzbudljiva promjena u vizualnom identitetu i još veća kvaliteta zabave, a sve u skladu sa svjetskim trendovima i standardima. Uz najbolje ozvučenje do sada, impresivne vizuale i animacije te profesionalno osvjetljenje, GROOVE predstavlja potpuno novi doživljaj izlaska u glavnom gradu Hrvatske.

Kako bi obilježio početak nove ere i demonstrirao svoju posvećenost nezaboravnim elektroničkim događajima, GROOVE organizira spektakularan event koji će okupiti ljubitelje elektroničke glazbe iz cijele regije. U petak, 5. svibnja, u HALI Zagreb, održat će se veliki nastup britanskog dvojca GORGON CITY, uz podršku slojevitih i svestranih izvođača DANCElectric, EL MAAR, FYNOLLA, VESNA G i VONN Z.

Ulaznice za prvi u nizu evenata već su u prodaji na Entrio.hr: https://www.entrio.hr/event/groove-w-gorgon-city-13835

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:52